МФК «Кремінь» зазнає поразки та спускається на друге місце

22.10.2016, 18:37 Переглядів: 4 534

МФК «Кремінь» зазнає поразки та спускається на друге місце

"Балкани" перервали переможну серію "Кременя"

22 жовтня футбольний клуб “Кремінь” на виїзді зазнає другої поразки у чемпіонаті. Підопічні Сергія Ященка мінімально поступилися "Балканам" з рахунком - 0:1. 

 

У цьому матчі зіграли лідери чемпіонату, які довго не відчували присмак поразки. Безпрограшна серія “Балкан” триває 7 матчів, у “Кременя” була 8 ігор. 

 

 

Почали команди у хорошому темпі. Як повідомляє sportarena, вже на шостій хвилині гольовий момент від кременчужан - спрацювала домашня заготовка кременчужан. Кошадзе з лівого флангу вирізав навіс в центр, Козлов зробив відмінну скидку головою, а Піскун з розбігу пробив по воротах метрів з 25-ти - Паламарчук не без зусиль відбив сильний удар. Кремень з перших хвилин був гострішим. Богданов, прочитавши поперечну передачу господарів, в дотик ледь не вивів Козлова один на один з воротарем, однак же форвард не зміг пробити у ворота.

 

Лише хвилині на 14-й вперше серйозно нагадали про свою присутність Балкани. Райчев на своєму фланзі знешкодив Бичкова і перевів на протилежний край. Там, в принципі, міг би вирішувати В.Златов, але вважав за краще скинути під удар Гаврилюку. Той пробив низом по центру, і Онопко, думається, зітхнув з полегшенням - завершення вийшло куди менш небезпечним, ніж сама підготовча частина атаки. У відповідь чудову атаку розіграли півзахисники кременчужан. Богданов відпасував Кошадзе, той віддав Піскуну, а капітан закинув на хід Богданову. «Сімка» гостей вже з меж штрафного розстрілював ворота - і тут Паламарчуку довелося серйозно виручати Балкани.

 

Так що 0:0 після першого тайму стало закономірним підсумком. І якщо хтось і міг більше вимагати від початкової половини гри, так це гості, відразу кілька раз напружувати своїми ударами воротаря Балкан Паламарчука. Не дивно, що і після перерви активніше стартонув Кремінь. На навіс Бичкова на дальній штанзі відгукувався Сторчоус, але, намагаючись пробити ударом через себе, не зміг дістати м'яч. Балкани огризнулися гострим випадом - після своєчасного пасу Райчева В.Златов метил точно в ціль, але на шляху м'яча став Кошадзе, і справа закінчилася лише кутовим. Також непогано пробивав Н.Райчев. Мабуть, відчуваючи слабинку у суперників, зорянці посилили групу атаки - замість опорника Гончаренко, який отримав пару хворобливих ударів по ногах, вийшов більш орієнтований на атаку Ільницький.

 

Кульмінація матчу настала на 75-й хвилині. Чергова комбінація господарів призвела до кутового, який виконав К.Пархоменко. На м'яч висунувся Платунов. І, випередивши Кунєва, вивів команду вперед. Універсал Балкан п'ятою підсік м'яч і направив його точно під поперечину, що абсолютно застало зненацька всіх суперників, включаючи воротаря - 1:0.

 

Тренерський штаб Кременя постарався активізувати атаку замінами, випустивши Тимченка, який вийшов з лазарету. Досвідчений і забивний форвард зіграв вперше з серпня після двох місяців реабілітації.

 

Звичайно ж, пішли і нерви. Команди пристойно «завелися», пішли картки. До речі, другий тур поспіль був видалений член тренерського штабу Балкан - на цей раз не зміг додивитися матч з технічної зони досвідчений Шуховцев. Так, були якісь шанси у гостей відігратися, але з таким же успіхом і зарянці могли закріпити свою перевагу.

 

Балкани (Зоря) - Кремінь - 1:0

Гол: Платунов, 75

Балкани: Паламарчук, М.Златов, Саламаха, Юречко, Опря, Гаврилюк, Гончаренко (Ільницький, 57), В.Златов (Шестаков, 82), К.Пархоменко, Райчев, Кирилов (Платунов, 46). Запасні: Зацепін, Д.Пархоменко, Лазаренко, Голубєв. Головний тренер: Андрій Пархоменко.

Кремінь: Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх, Кунєв, Піскун (Тимченко, 86), Богданов, Степанчук (Скоцький, 89), Сторчоус, Кошадзе (Горват, 78), Козлов. Запасні: Олійник, Москалик, Сидоренко, Тєртишний. Головний тренер: Сергій Ященко.

 

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

Асистенти: Тарас Чопилки, Кирило Химиченко (обидва - Київська обл.).

Резервний арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса).

Інспектор: Андрій Валенко (Львів).

 

Відео матчу

 

Турнірна таблиця

МФК «Кремінь» зазнає поразки та спускається на друге місце

 

Результати 15 туру

«Енергія НК» - «Мир» -1:3

«Суднобудівник» - «Жемчужина» - 1:2

«Реал Фарма» - «Поділля» - 2:0

«Арсенал-Київщина» - «Нива-В» - 2:1

«Тепловик» - «Рух» - 0:1

«Балкани» - «Кремінь» - 1:0

«Нікополь-НПГУ» - «Металург» - 2:1

«Іллічівець-2» - «Кристал» - 1:2

«Інгулець-2» - пропускає тур

 

29 жовтня о 14.00 “Кремінь” вдома прийме запорізький “Металург”. 5 листопада зіграє на виїзді з “Нікополь-НПГУ”.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Балкани" Джерело відео: Николай Алексеев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх