До Кременчуцького пологового будинку передали гуманітарну допомогу від народу Америки

22.03.2023, 20:34 Переглядів: 1 419

Сумки для підгузків, халати, антисептики, рідке мило, бахіли та рукавички

22 березня до Кременчуцького перинатального центру привезли гуманітарну допомогу від благодійного фонду Help Heroes of Ukraine. У складі допомоги знаходяться сумки для підгузків, які можна по-різному використовувати, халати, антисептики, рідке мило, бахіли та рукавички. А від себе Костянтин Рубан передав пологовому будинку дитячі пляшечки.

 

– Зараз потік гуманітарної допомоги трохи зменшився порівняно з першим місяцем війни, коли допомагали всі. Зараз лише деякі фонди допомагають. Ми дуже вдячні. Все, що передали, буде використовуватись із завтрашнього дня в нашій роботі. Сумки для підгузків ми будемо безкоштовно роздавати для наших породіль під час виписки, – зазначив директор Кременчуцького перинатального центру Радомир Сербін.

Цей фонд заснували українці, власники 20 найбільших транспортних компаній, які проживають у Чикаго. У 2022 році Help Heroes Of Ukraine увійшов в ТОП-10 благодійних фондів, які найбільше допомагають Україні та у ТОП-3, які допомагають військовим.

Благодійна організація Help Heroes Of Ukraine має створене представництво в Україні. Головний офіс та склад знаходиться у Львові. Саме сюди надходить увесь вантаж, а вже звідси прямує у різні регіони України. Команда волонтерів регулярно розвозить та роздає гуманітарну допомогу уздовж всієї лінії фронту та у прифронтових регіонах. Зокрема у Харківській, Сумській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській та Черкаській областях.

  

– Ми віддаємо допомогу палетами, оскільки у нас немає часу рахувати це все коробками та кількістю. Вся логістика фонду до Кременчука сплачується фондом, ми дістаємо ці кошти зі свого гаманця, – розповів Костянтин Рубан, представник центрального району фонду Help Heroes of Ukraine.

 

Нагадаємо, що місяць тому фонд Help Heroes Of Ukraine передав гуманітарну допомогу до Кременчуцької дитячої лікарні.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх