Відкрили меморіальні дошки загиблому воїну Владиславу Лісовому та Софії Винник, яка загинула в «Амсторі»

23.02.2023, 18:30 Переглядів: 2 296

 Поруч були у шкільному альбомі й поруч розташовані меморіальні дошки

Їх світлини поруч у шкільному випускному альбомі, а віднині й на фасаді Бреусівської школи. 23 лютого у Бреусівському ліцеї відкрили меморіальні дошки випускникам 2018 року Софії Винник та Владиславу Лісовому. 

 

20-річний старший сержант Владислав Лісовий загинув 18 квітня, виконуючи бойове завдання у районі населеного пункту Зелена Долина Донецької області. Понад 8 місяців військовий вважався безвісти зниклим.

Однокласниця Влада Софія Вінник також загинула від російських військ, проте у Кременчуці. 27 червня вона перебувала у ТЦ Амстор, куди прилетіла російська ракета. 

 
На світлинах випускного альбому вони поруч, від сьогодні, вже в граніті, знову разом... Неможливо збагнути, усвідомити, пояснити...
Софійка загинула від рашистської ракети на робочому місці в ТЦ «Амстор» Кременчука, Влад героїчно поліг на полі бою на сході України, захищаючи нашу незалежність... Царство небесне Вам, діти... Пам'ятаємо... Не забудемо... написав Віталій Павлюк. 
 
 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Амстор:

27 липня російські війська обстріляли ТЦ «Амстор». Внаслідок обстрілу загинула 21 особа, ще одна жінка вважається безвісти зниклою. Близько сотні кременчужан звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх