ЗСУ потрібні колеса для причепів: кременчужан прохають допомогти (доповнено)

3.05.2023, 21:01 Переглядів: 4 688

 

Кременчуцькі волонтери збирають колеса для причепів, які відправляться на передову до ЗСУ

Російсько-українська війна це не забіг на 100 метрів, а марафон, який українці долають 9 рік поспіль. Це розуміють волонтери Кременчука, які приймають виклик за викликом, Сергій Каптан з командою зараз виготовляють не лише буржуйки, а й причепи для військових.

Ми зробили понад 1000 буржуйок. Це невеличкі буржуйки з фреонових балонів для мобільних груп. Вони мали великий попит. Ми й надалі продовжуємо виготовляти, наразі виготовляємо на склад. Я буду дуже радий, якщо вони не згодяться наступної зими, розповів Сергій Каптан.

 

Кременчуцький підприємець Сергій Каптан та його волонтерська група шукають старі причепи або отримують нові. Вони їх ремонтують, модернізують, адаптують під потреби військових та відправляють на передову.

До мене заїхав друг-військовий, який приїхав у відпустку. На базі стояв старий причеп на який він звернув увагу: «Нам би такий». Ми з Сергієм порадилися. З цього й почався, розповів про ідею втілення проєкту «Причеп для ЗСУ» Валерій Мазур.

Валерій та Сергію допомагає команда однодумців. Наприклад, адаптовані причепи йдуть з тентом. Це завдяки допомозі Віталія Пащенка та Романа Резнікова. У них був рулон банерної тканини й вони її пожертвували на причепи, своїм коштом надрукували потрібний колір. Долучені до роботи й хлопці, які вичищають, зварюють та готують до відправки причепи. Вони працюють у вільний від роботи час — наближаючи нашу перемогу.

Наразі для причепів потрібні колеса або сама гума десь таких розмірів:

  • 170/70/R13
  • 175/70/R13
  • 155/70/R13
  • 185/65/R13
  • 185/65/R14
  • 185/60/R14

Це колеса з жигулів та москвичів на чотири чи п'ять болтів.

Якщо у вас є колеса або шини потрібних розмірів — завезіть, будь ласка, на шиномонтаж (вул. Левка Лук'яненка, раніше Горького, 21). До речі, завдяки Віталію Яровенку, тепер безкоштовно виконують шиномонтажні роботи для причепів ЗСУ.

 

Доповнено

збирають на тенти для причепів ЗСУ

Буквально за добу волонтерам вдалося зібрати кошти на шини для військових, проте вони й досі потребують колеса для причепів.

Сергій Каптан зранку, 4 травня, повідомив, що терміново збирають кошти на тенти для причепів ЗСУ.

- У нас закінчилася банерна тканина для тентів. Першу партію тканини пожертвували Роман Резников та Віталій Пащенко. Вони ж з цієї тканини безкоштовно робили тенти для причепів ЗСУ. Вчора ця тканина закінчилася. Сьогодні ми знайшли рулон 2,2х50 м потрібного банера за 7100 грн з доставкою (це десь 8-10 тентів). Це дуже-дуже хороша ціна! Притримати цей рулон нам зможуть тільки до п'ятниці. Дуже прошу підключитися до зборів, - написав Сергій Каптан

Донатити можна СЮДИ
Номер картки цієї банки:
5375411205551166
ПриватБанк:
5169360002942401
Paypal:
sergkaptan@gmail.com
- Відремонтуємо, адаптуємо і віддамо нашим Захисникам, - додав Сергій.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх