Переможемо: 39-й день повномасштабного вторгнення росії

3.04.2022, 00:00 Переглядів: 2 015

  

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом тридцяти восьми діб. «ТелеграфЪ» увесь цей час оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію. Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.17 На Полтавщини пирятинець Сергій Валоваженко виконав пісню «Українська лють».

00.35 На одного стерв'ятника рашистів стало менше - воїни Сил оборони України збили російський вертоліт.

1.01 Українці чинять опір окупантам всіма доступними засобами - «пригощають» росіян отруйними пиріжками та алкоголем. В результаті ті мруть або потрапляють до лікарень. Російське командування списує ці випадки на так звані «не бойові втрати».

1.32 Ворог продовжує здійснювати систематичні ракетні і авіаційні удари по військових та цивільних об’єктах, але інтенсивність нанесення ракетних ударів, а також ударів із застосуванням високоточної зброї знизилась.

2.03 За 20 кілометрів від Києва на узбіччі дороги під ковдрою знайшли 4-5 мертвих оголених жінок, яких російські варвари намагалися спалити тут же, на узбіччі.

2.29 Звільненій від загарбників Бучі на Київщині треба на розмінування не менше 10 днів.

3.02 Повітряні Сили ЗС України уразили вісім повітряних цілей: 2 літаки, вертоліт, БпЛА та 4 крилаті ракети.

3.30 Двоє народних депутатів від «Слуги народу» внесли до Верховної Ради законопроєкт про зміну слів національного гімну України. 2 квітня у відеозверненні президент Володимир Зеленський прокоментував цю ідею: «а що ви у своєму житті зробили такого, щоб у вас з'явилося моральне право змінювати слова гімну?»

4.02 Білоруські опозиційні журналісти не зафіксували жодного пуску ракет по Україні чи вильоту бойової авіації росіян з території Білорусі.

4.35 Через війну у притулку під Києвом загинули сотні тварин. З початку війни тварини залишилися закритими у вольєрах без їжі та води.

5.00 У Київській області знайшли тіла старости села Мотижин Бучанського району та її чоловіка, які були взяті в полон орками 10 днів тому.

5.29 Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що результат цієї війни буде вирішено за 2-3 тижні.

6.01 У Донецькій області українські захисники за кілька годин розгромили батальйонну тактичну групу російських окупантів.

6.33 Новий 5-й пакет санкцій Європейського Союзу проти Росії буде закривати шляхи обходу запроваджених обмежень. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону.

6.50. У Кременчуці оголосили чергову повітряну тривогу. Відбій о 7.55.

7.00. Рятувальники розповіли про особливості ворожих артснарядів і боєприпасів.

7.29. Орки почали щось підозрювати – їх командири різних рівнів відмовляються від участі в бойових діях.

7.45. Супротивникам буде пекло! Окупанти атакували Одесу з повітря. Частину ракет збила ППО.

8.00. Британія хоче озброїти Україну для захисту Одеси. Ця ж зброя дозволить захистити прибережні міста від обстрілів з моря.

8.33. На тимчасово окупованих територіях рашисти виманюють особисті дані людей для залякувань та переслідувань.

9.02. путіну потрібна «хоч якась перемога» до 9 травня, інформує розвідка США. За понад місяць війни російські сухопутні війська не змогли утримати контроль над районами, де вони вели бої.

9.21. О 9.18 оголосили повітряну тривогу по Кременчуку і Полтавщині. Відбій о 10.26.

9.32. З'явилося відео, як полк спеціального призначення Нацполіції «САФАРІ» зачищає Бучу. Місцевий житель розповів, що його хотіли розстріляти за українські прапор і герб на стіні помешкання.

10.00. Литва першою серед країн ЄС повністю відмовилася від російського газу.

10.16. У Кременчуці триває ліквідація пожежі від ракетного удару, екологічної загрози немає. Власники автозаправок ввели обмеження на об’єми палива, що відпускаються на одну автівку.

10.40. Після дозволу на продаж алкоголю у Кременчуцькому районі лише два порушення, а підпалів немає. У районі створений резерв палива, який через наслідки ракетного удару буде перерозподілений з тим, щоби посівна кампанія пройшли без зривів.

11.02. Сьогодні людей продовжать евакуювати з Маріуполя, Бердянська та Луганщини.

11.15. Скільки в Україні вже загинуло та постраждало дітей під час війни, яку розв'язала росія.

11.31. На Полтавщині мопедист збив 14-річну дівчину і втік.

11.39. У Кременчуці ще двом порушникам комендантської години видали повістки.

12.00. На Луганщині чотири мери зрадили Україну.

12.22 Москалі тікають без шапок і босі! Українці знищили вже 18 тисяч росіянських вояк.
12.44 Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що вбивство російськими окупантами мирних жителів Київської області — це пекло ХХІ століття.

13.07 Ворог завдає ракетні та авіаційні удари по цивільній інфраструктурі та базах зберігання ПММ.

13.47 Росія планувала взяти Київ за три дні. Російська армія закупила 45 тисяч мішків для трупів та привезла мобільні крематорії. Я впевнений, що в Україні планувалися масові розстріли, – написав у Twitter німецький політолог українського походження Сергій Сумлінний.

14.19 Протягом останнього місяця лише підрозділами Національної поліції було затримано близько 600 диверсантів.

14.42 Російські військові завдали кілька ракетних ударів по Миколаєву.

15.05 Правоохоронці Полтавщини за добу перевірили понад тисячу автівок та 1,5 тис підозрілих осіб. Серед усіх перевірених 17 затримали та доставили до поліції для встановлення можливої причетності до співпраці з ворогом.

15.29 Російські окупанти в Ірпені Київської області жорстоко вбивали мирних жителів. Відомо, що вони розстріляли жінок та дівчат, а потім танками їздили по їхніх тілах. 

16.03 Пожежа на НПЗ після вчорашнього ракетного удару вже локалізована, але рятувальники продовжують працювати. Є локальні забруднення повітря, однак без екологічної катастрофи. 

16.23 Тільки-но на Кременчуччині дозволили міцний алкоголь, і поліцейські вже ловлять водіїв, які сідають п'яні за кермо. За даними патрульної поліції, за одну добу патрульні виявили 4 факти керування автомобілем в стані сп’яніння.

16.44 Глава МЗС України Дмитро Кулеба закликав місію Міжнародного кримінального суду приїхати до Бучі для збору доказів. МЗС України вже направило відповідний запит до Міжнародного кримінального суду та вимагає руйнівних санкцій проти рф.

17.09 СБУ перехопила розмову загарбника з дружиною про «сафарі» на дітей в Маріуполі, де кадирівці біжать за маленькою українською дівчинкою і стріляють їй по ногам – для розваги.

17.30 Російські окупанти здійснили ракетний удар по Василькову (Київщина) - ракети потрапили в будівлю штабу та навчального коледжу. Частину ракет збили наші сили ПВО. Однак є потерпілі.

17.49 Під час військових дій на Луганщині загинув український поет, громадський діяч та засновник літературного проєкту Дух нації Юрій Руф.

18.27 Лікарі «Охматдиту» дістали уламок росіського снаряду з голови 13-річної дівчинки. Дитина отримала поранення, коли в будинок її сім'ї у Миколаївській області влучив снаряд російських загарбників.

19.01 Рівень злочинності у Полтавській області від початку широкомасштабного вторгнення росії знизився на 70%. Нині правоохоронці виявляємо агентів ворога та мародерів, супроводжують колони евакуйованих людей із місць запеклих боїв.

19.32 В Україні через військові дії знищено 23 тисячі кілометрів доріг публічного призначення із загальних 170 тисяч кілометрів. Суму збитків оцінюють у 874 млрд гривень.

20.04 Пожежа на Кременчуцькому НПЗ повністю ліквідована

20.38 Окупанти продовжують безперешкодно вивозити з України до республіки білорусь награбовані транспортні засоби та інше майно.

21.06 Із звільненої від російських військ Київської області вже вивезли 410 тіл вбитих мирних мешканців. У бюро судмедекспертизи постійно чергують прокурори, слідчі та судові експерти для проведення оглядів, розтинів та відбору зразків ДНК.

21.23 Для мешканців Охтирки й Тростянця у Кременчуці збирають допомогу - харчі, медикаменти, гроші.

21.34 Російські війська ракетними ударами пошкодили Одеський нафтопереробний завод та нафтосховище. Служба безпеки затримала осіб, які фіксували місця влучення ракет.

22.00 Російські терористи окрім Одеси, Миколаєва та Василькова 3 квітня обстріляли Харків, Очаків та Дніпропетровщину - є жертви.

22.23 Після кількох ракетних обстрілів Лозової влада закликала мешканців міста евакуюватися з Харківської до Полтавської області.

22.50 У Мелітополі Запорізької області всі директори шкіл написали заяви на звільнення на знак протесту і небажання співпрацювати з окупантами. Після цього російські військові прийшли до осель трьох директрис шкіл та кудись їх відвезли. Зв’язку з жінками немає.

23.06 Російські окупанти тероризують мирні міста України. Так у Сєвєродонецьку бють по житлових кварталах та будинках.

Біля одного з таких розбитих будинків побував кременчуцький журналіст Тарас Деркач.

23.33 Президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україні створять книгу катів, куди вноситимуть російських окупантів, причетних до злочинів в Україні.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: 24 канал
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх