В Україні створять Книгу катів, куди внесуть російських окупантів

3.04.2022, 23:33 Переглядів: 746

Міністерство закордонних справ, Офіс генпрокурора, Нацполіція, СБУ, розвідка та інші структури повинні спрямувати всі зусилля на те, щоб цей механізм запрацював негайно.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україні створять книгу катів, куди вноситимуть російських окупантів, причетних до злочинів в Україні.

- Я ухвалив рішення про створення спеціального механізму правосуддя в Україні для розслідування та судового розгляду кожного злочину окупантів на території нашої держави.

Суть цього механізму – спільна робота національних та міжнародних фахівців: слідчих, прокурорів та суддів. Цей механізм допоможе Україні та світу притягнути до конкретної відповідальності осіб, які розв'язали або будь-яким чином брали участь у цій страшній війні проти українського народу та у злочинах проти наших людей...

Кожен винний у таких злочинах буде внесений у спеціальну Книгу катів, буде знайдений і покараний, - сказав голова держави.

За його словами, міністерство закордонних справ, Офіс генпрокурора, Нацполіція, СБУ, розвідка та інші структури повинні спрямувати всі зусилля на те, щоб цей механізм запрацював негайно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх