#насилля_знищує_людину - Чому не можна бити дітей

15.07.2021, 15:00 Переглядів: 1 992

  

З телевізору, радіо та з Інтернету ми всі чуємо про те, що діти - це наше майбутнє. І, звичайно, так і є. Але, що ми, кожен з нас - з дорослих, зробив чи робить для того, щоб діти стали нашим майбутнім, не просто майбутнім, а повноцінним, фізично здоровим, психологічно стійким, емоційно впевненим в собі суспільством!?

Щільно займаючись питанням насильства, ГО «Інша Жінка» вкотре вирішила глибше розібрати це питання, залучивши спеціалістів різного профілю до обговорення цієї теми з громадянами нашого міста.

Так, наша організація започаткувала ряд систематичних зустрічей #насилля_знищує_людство, кожна з яких матиме окрему тему. Цього разу тема обговорення звучить так: Чому не можна бити дітей.

На даній зустрічі будуть присутні спеціалісти з таких направлень, як юридична та психологічна. Також молода мама трьох дітей поділиться своїм власним досвідом позитивного виховання.

Запрошений спеціаліст юридичної сфери, адвокат Юлія Байдуж поділиться досвідом:
- 1. Права дитини та хто відповідальнии? за і?х дотримання!
- 2. Що таке насилля відносно дитини та як захиститися від нього!
Методами позитивного виховання поділиться мама трьох дітей Марина Куркач:
- 1. Покарання - це про дітеи? чи про дорослих? У чому різниця?
- 2. Принципи позитивного виховання дітеи?. Без порад, без критики та відверто на власному досвіді.
Вплив насилля на життя дитини та його наслідки обґрунтує психолог Інна Бутенко:
- Насилля та психіка дитини.
- Психосоматика,як відображення фізичного та психологічного стану дитини.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатись до нашої зустрічі,для обміну досвідом, власного бачення цієї вкрай важливої теми. Ми впевнені, що підключаючи свій власний ресурс,кожен з нас дає міцний поштовх для врегулювання та налагодження наслідків насильницьких дій та викорінення цих методів з нашого суспільства.
—————————
Зустріч відбудеться 21 липня о 12:00 в ресторані Sweetlofamilycafe за адресою: вул. Ігоря Сердюка,33.
Для реєстрації звертатись в особисті повідомлення в мережі Фейсбук та Інстаграм на сторінках ГО «Інша Жінка»

Автор: прес-служба ГО "ІНША ЖІНКА"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх