Розгляд справи щодо загибелі працівниці Амстора відклали

31.03.2023, 16:29 Переглядів: 2 856

Розгляд справи продовжать 5 квітня

Сьогодні, 31 березня, Крюківський районний суд оголосив перерву у розгляді справи про визнання працівниці Амстора Лариси Коханівської померлою. 

На судовому засіданні заслухали свідків — сусідів Лариси, які розповіли, що після 27 червня жінка не з'являлася вдома й на зв'язок не виходила. 

Донька й чоловік Лариси розповіли, що востаннє Ларису бачили зранку 27 червня, коли близько 7.00 проводжали її на роботу. Вони протягом дня з нею списувалися та зідзвонювалися. Проте після вибуху жінка слухавку не брала, лише йшли гудки. 

Комфі надало відомості, що Лариса Коханівська працювала у них. Востаннє була на роботі 27 червня, коли ракета російської армії влучила по торговельному центру. 

Оскільки правоохоронці не встигли надати інформацію щодо відкриття справи та її розгляду, щодо загибелі Лариси Коханівської, у суді оголосили перерву. 

Продовжать розгляд справи 5 квітня у Краківському районному суді. 

Нагадаємо, що 27 червня російська армія завдала ракетного удару по Амстору та Кредмашу. Внаслідок удару загинула 21 особа в ТЦ Амстор, ще одна людина вважається безвісти зниклою. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Амстор:

27 липня російські війська обстріляли ТЦ «Амстор». Внаслідок обстрілу загинула 21 особа, ще одна жінка вважається безвісти зниклою. Близько сотні кременчужан звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх