Ракетні удари по Кременчуку: 38-й день повномасштабного вторгнення росії

2.04.2022, 00:00 Переглядів: 26 705

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом тридцяти семи діб. «ТелеграфЪ» увесь цей час оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію. Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.15 Збройні сили України вкотре розбили ворожу армію на аеродромі у Чорнобаївці під Херсоном.

1.07 Вчора, 1 квітня, відновили культурне життя в Кременчуці - відкрили для відвідувачів міські бібліотеки.

1.31 Венедіктова заявила, що під час війни інституції мають бути переорієнтовані, тому в Україні відновили військову прокуратуру.

2.32 З території Білорусі по українських містах випустили не менш як 20 ракет. Скоріше за все, це пов’язано з прикриттям відходу підрозділів ЗС РФ.

3.03 У Повітряних Силах спростували російські фейки про те, що окупанти знищили майже всю систему протиповітряної оборони України, та наголосили: ворог не контролював і не контролює українське небо.

3.29 У США прокоментували вибух на нафтобазі у російському Бєлгороді. У Білому домі вказали, що в цій війні тільки один агресор - путін. При цьому у Міноборони Великої Британії припускають, що через інцидент російські війська, які атакують Харків, зіткнуться з нестачею ресурсів.

4.00 Голова гуманітарного штабу Київщини Олексій Кулеба закликав мешканців звільнених населених пунктів області зачекати з повернення додому, осікльки це небезпечно.

4.31 Військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил упродовж поточної доби успішно відбили 9 атак ворога: знищили майже 300 рашистів, 6 танків та понад 20 БТРів.

5.00 Anonymous зламали російську православну церкву. Хакери злили 15 ГБ даних і опублікували приблизно 57 500 електронних листів.

5.33 На тлі повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України окупант спробує атакувати по відразу двох напрямках великими силами.

6.01 Від початку війни російські військові обстріляли 274 лікарні та вивели з ладу 70 швидких.

6.27 У Полтаві вночі нанесли ракетний удар по одному з інфраструктурних об?єктів. Зранку у Кременчуці відбулося багато ударів по місту. По інфраструктурних об?єктах і житлових будинках. Інформацію про постраждалих уточнюють. За попередньою інформацією, три ворожі літаки атакували промислові об?єкти Кременчука. Пожежу гасять. 

6.33 Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що харків’янам спишуть нараховані суми за комунальні послуги від 24 лютого і до кінця війни.

7.00 Сполучені Штати досі вважають вірогідним застосування російськими силами хімічної або біологічної зброї та включили в допомогу Україні засоби захисту від таких атак.

7.29 Загиблих окупанти залишають на полі бою. Водночас, за минулий тиждень, безповоротні втрати особового складу у підрозділах так званого 2 армійського корпусу склали близько 800 осіб.

8.01 Міський голова повідомив, що опалення у Кременчуці вимкнуть або за графіком - 15 квітня, або після того, як середня температура протягом трьох діб не досягає +8С.

8.30. Кременчуцький театр «МО» покаже виставу «У відкритому морі», яка не відбулася через війну. Глядачів чекають третього квітня.

8.36. Кременчук обстріляли три ворожі літаки. Після цього спалахнула пожежа, яку зараз гасять рятувальники.

9.10. США вперше за час війни допоможуть союзникам передати Україні радянські танки.

9.30. На росії проводитимуть воєнні збори з резервістами з 4 квітня по 23 травня. У Придністровському регіоні Молдови відбувається передислокація російських військ та підрозділів так званої придністровсько-молдавської республіки для проведення провокацій на українському кордоні, демонстрації готовності до наступу та, можливо, бойових дій проти України.

10.02. Полтавські поліцейські здійснили бажання хлопчика з Харківщини. Війна – не завада для здійснення дитячих бажань!

10.21. Як 2 квітня на Полтавщині курсують приміські поїзди, читайте ТУТ.

10.36. Є ймовірність, що у Кременчуці є поранені та загиблі після ранкового обстрілу. На щастя, у Полтаві ніхто не постраждав.

11.20. Українці розучилися боятися! Скільки солдат та техніки ворога вже знищили.

11.51. По буднях діти переселенців зможуть відвідувати безкоштовні заняття у Кременчуці. Працюватиме також група для батьків.

12.08. Ворог вранці 2 квітня обстріляв Дніпро та Кривий Ріг, є постраждалі. Вночі наші ППО збили над Дніпропетровщиною 4 ракети та один безпілотник.

12.40 Начальник Полтавської військової адміністрації Дмитро Лунін розповів телеканалу «Прямий» про нічні удари по Полтаві та Кременчуку:

- До лікарень Кременчука люди не звертались, отже постраждалих немає. Щодо тих, хто міг загинути – після ліквідації пожежі ми зможемо надати таку інформацію, - розповів Дмитро Лунін.

12.59 Ворог планує оточити угрупування Об’єднаних сил та захопити територію всього Донбасу.

13.20 За минулу добу правоохоронці на Полтавщині перевірили понад 1000 транспортних засобів та більше ніж 2 000 підозрілих осіб.

13.39 На Чорнобильській атомній електростанції підняли прапор України.

13.58 За час війни на території України повністю знищено 16 батальйонно-тактичних груп ворога.

14.19 Як уникнути отруєння продуктами горіння? Рекомендації МОЗ для мешканців Полтавщини.

14.39 За інсайдерською інформацією втрати російської армії в Україні досягли майже 23 тисяч осіб. Тоді як Генштаб ЗСУ оцінює втрати ворога у живій силі в 17800 осіб, тобто на 5 тисяч менше.

15.00 ДБР виявили у Полтавській, Дніпропетровській, Вінницькій, Тернопільській та інших областях країни понад 2000 російських залізничних вагонів. Їх вилучать на користь держави.

15.20 У районі села Гута Межигірська Київськох області поліція знайшла загиблим фотографа та документаліста Макса Левіна. Зв’язок з Левіним зник ще 13 березня.

15.41 Розвідка повідомляє про бал мародерів у вигляді базару, який влаштували у прикордонному містечку Наровля в білорусі російські окупанти, які вийшли з України. На базарі вони продають награбоване під час окупації українських міст та селищ: пральні, холодильники, велосипеди, посуд, килими, дитячі іграшки, кометику тощо.

16.00 «Бойові» 100 тисяч грн виплачуватимуть захисникам, які лікуються від отриманих поранень.

16.47 Україна після закінчення війни зможе отримати на відновлення від 400 до 500 млрд доларів. Однак і цієї суми буде замало.

17.27 Під час повітряної тривоги (вона тривала 13.39-15.12) ЗСУ збили дві ворожі ракети над Полтавщиною.

17.51 Російські війська обстріляли Миргород - три прильоти.

18.04 Ворожі удари по Павлоградському району. Одна ракета влучила в залізницю. Сильно пошкоджені колії та контактні мережі. Вибухнули вагони. Рух потягів зупинено. Рятувальники приборкують  пожежу. Попередньо, загиблих немає. 

18.37 Міністерство освіти і науки України рекомендувало школам самостійно визначити дату завершення навчального року в умовах воєнного стану.

19.20 В Енергодарі рашисти влаштували стрілянину та вибухи на мирному мітингу. Є поранені.

20.27 Через  ракетний удар по Миргороду пошкоджені злітна смуга, інфраструктура аеродрому та сталося загоряння складу паливно-мастильних матеріалів.

20.51 Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область - звільнені від загарбника.

21.56 Внаслідок ворожого удару сьогодні вранці по Кременчуцькому НПЗ інфраструктура підприємства знищена, завод не працює. Рятувальники продовжують героїчно гасити пожежу. Екологічної катастрофи немає. ДСНС контролює ситуацію. Постраждали кілька людей.

22.15 Голова Офісу президента України Андрій Єрмак опублікував в Telegram фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та анонсував нові «неприємності» для російских окупантів.

23.32 Арахамія розповів, що очікується письмове підтвердження РФ про готовність далі працювати за озвученими Україною пропозиціями, і зараз опрацьовуються юридичні питання.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх