Полтавські поліцейські здійснили бажання хлопчика з Харківщини

2.04.2022, 10:02 Переглядів: 2 512

 

Війна - не завада для здійснення дитячих бажань

У житті завжди є місце для дива, на яке так чекає кожне маленьке і велике сердечко, тим більше… під час війни. Адже позитивні емоції допомагають нам (незалежно від віку) боротися зі своїми страхами та знаходити сили для подальшої боротьби! Про це повідомляє пресслужба поліції Полтавщини.

Щоб підняти настрій хлопчику, який разом з матусею змушений був тікати з рідного міста від ворожих обстрілів до нашого регіону, ювенальні поліцейські Полтавщини здійснили його бажання! Правоохоронці подарували дитині конструктор Лего. Начебто дрібничка, але скільки було радості від подарунка… словами не передати!

- Коли вперше ми познайомилися з Платоном (незабаром після евакуації його родини з Харківщини – уточнення), він розповів, що дуже б хотів знову поскладати Lego, однак його улюблений конструктор разом з іншими іграшками залишився вдома. Ми вирішили виконати бажання хлопчика якомога швидше, щоб підняти йому настрій. Адже бажання повинні здійснюватися, особливо в дитинстві, - наголосила Ірина Москаленко, очільниця відділу ювенальної превенції обласного Главку поліції.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх