В Україні відновили військову прокуратуру

2.04.2022, 01:31 Переглядів: 950

 

Під час війни прокурори повинні мати повне і беззастережне право бути на лінії вогню з метою пошуку і збереження доказів агресії проти України

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що під час війни інституції мають бути переорієнтовані, тому в Україні відновили військову прокуратуру. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

- Ми з вами живемо у воєнний час. Отже, і жити маємо по-воєнному. Значить, наші інституції мають бути переорієнтовані під реальне життя, а не керуватися законами мирного часу.

Хочу подякувати народним депутатам України за довіру в цьому питанні – ми воскресили військову прокуратуру», – наголосила Ірина Венедіктова.

За її словами, під час війни прокурори повинні мати повне і беззастережне право бути на лінії вогню з метою пошуку і збереження доказів агресії проти України.

- Також військові прокурори мають і будуть підтримувати правопорядок у військових частинах та забезпечуватимуть дотримання законних прав військовослужбовців України.

Багато військових прокурорів отримали не тільки вищу юридичну освіту, але і військову підготовку. Їх знання і досвід обов’язково допоможуть наблизити мир і нашу перемогу, – впевнена Ірина Венедіктова.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх