Ось що у США та Британії думають про пожежі в Бєлгороді

2.04.2022, 03:29 Переглядів: 2 761

 

Хто винен поки не зрозуміло, але росіянам це точно нашкодить

У США прокоментували вибух на нафтобазі у російському Бєлгороді. У Білому домі вказали, що в цій війні тільки один агресор.

Про це повідомив кореспондент «Голос Америки» Джефф Селдин у Twitter.

- Тут один агресор - це президент Путін і російські військові під його керівництвом, - заявила прес-секретар Білого дому Джен Псакі.

За її словами, війну розв'язав президент РФ Володимир Путін та російські війська бомблять українські міста, а також здійснюють жахливі акти насильства. При цьому спікер Білого дому нагадала, що Україна не підтвердила удар по нафтобазі в Бєлгороді.

 

При цьому у Міноборони Великої Британії припускають, що через інцидент російські війська, які атакують Харків, зіткнуться з нестачею ресурсів.

Пожежа знищила кілька цистерн з паливом на складі в російському місті Білгород поблизу кордону з Україною. Перед цим, 30 березня, також повідомлялося про вибухи на складі боєприпасів поблизу цього ж міста.

- Ймовірна втрата ланцюгу у поставках палива та боєприпасів із цих складів, може призвести до додаткового короткострокового навантаження на і без того ускладнену логістику Росії. Особливо може постраждати забезпечення ресурсами російських військ, які оточують Харків (60 км від Білгорода).

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх