Увага! Слухання по тарифах на тепло і гарячу воду у Кременчуці призначили на 9 жовтня на 12.00 (це сьогодні)

9.10.2017, 08:32 Переглядів: 5 522

 Влада намагається будь-що поспіхом затвердити нові тарифи і робить усе для того, аби на слухання прийшло якомога менше людей

На сайті Кременчуцької міської ради 6 жовтня розміщене оголошення про дату та час проведення громадських слухань з питань щодо двох проектів рішень виконавчого комітету:

  • з питань тарифів та опаленя і гарячу воду КП «Теплоенерго»;

  • з питань затвердження інвестиційної програми КП «Теплоенерго».

 

КП «Теплоенерго» повідомляє, що слухання відбудуться 9 жовтня о 12 годині у великій залі міського Палацу культури. Реєстрація на слухання розпочинається з 11.00. Порядком визначено, що подавати зауваження та пропозиції можуть у письмовій формі всі, хто зареєструвався на слухання.

 

Як і передбачали читачі «Телеграфа», слухання проводяться у робочий час. Очевидно, що таким чином міськвиконком і КП «Теплоенерго» роблять усе можливе, аби на захід прийшло якомога менше осіб.

 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВІДКРИТИЙ ДОСТУП:

Закон «Про доступ до публічної інформації» зобов'язує владу публікувати фінансову звітність, інформацію про закупівлі, про вільні земельні ділянки, оренді комунальних приміщень, про прийняті рішення, проекти. Це дає можливість кременчужанам контролювати владу, використання нею бюджетних коштів – наших з вами грошей, сплачених у вигляді податків.

Всупереч закону, частина інформації залишається закритою або публікується на сайті Кременчуцької міської ради з порушенням термінів. Ми хочемо домогтися, щоб влада неухильно дотримувалася закону. І будемо розповідати про те, що від нас намагаються заховати.

Кампанію «Відкритий доступ» у 2016-2017 роках журналісти реалізовували за підтримки МЗС Чехії у рамках програми Transition, неурядової організації NESEHNUTI і ГО «Європейський клуб».

Координатор проекту в «Кременчуцькому Телеграфі»:
Тетяна Донченко, 066-299-09-53
e-mail: t.donchenko88@gmail.com

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх