7.11.2023, 10:01
Переглядів: 1 444

У вас є фарш та кефір? Тоді приготуйте ліниві біляші. Тісто для біляшів готується так, як і на оладки. Єдине, що в нього потрібно додати — фарш із цибулею. Перемішайте та обсмажте на сковороді
2.11.2023, 14:04
Переглядів: 1 177
Тушкованка з курки — простий й дуже смачний в приготуванні рецепт блюда, яке допоможе прогодувати родину в разі блекаутів
28.10.2023, 15:00
Переглядів: 1 423
Популярний зігрівальний напій, який потішить вас прохолодного вечора
21.10.2023, 19:00
Переглядів: 7 574

Бутерброди з оселедцем та буряком на смак схожі на "Оселедець під шубою", але потребують менше часу на приготування та є окремим блюдом
21.10.2023, 10:00
Переглядів: 1 518

М'ясні гнізда – один із варіантів звичайних домашніх котлет. Але завдяки незвичайному зовнішньому вигляду вони перетворюються на оригінальну страву, яку можна подати до святкового столу
19.10.2023, 13:29
Переглядів: 6 360
Якщо ви любите випічку з медом — цей рецепт для вас. Медові пряники довго залишаються м’якими та свіжими
1.10.2023, 11:01
Переглядів: 3 691
Як приготувати смачну картоплю по-селянськи
24.09.2023, 12:04
Переглядів: 1 179
Головне в цій страві — приготувати гарний маринад і не пересушити м’ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним. Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами
21.09.2023, 18:00
Переглядів: 1 984
Необхідно відварити баклажани та замаринувати в маринаді. Отримаємо апетитну та пікантну страву
20.09.2023, 07:40
Переглядів: 1 226
Щоб приготувати смачне куряче філе, потрібно кілька простих складових та трохи часу
19.09.2023, 11:33
Переглядів: 1 281
У Німеччині цю страву називають Würstchen im Schlafrock, що буквально означає «сосиска в халаті». Традиційно тонкі ковбаски загортають у листкове або дріжджове тісто і запікають у духовці, однак з’явилися й простіші варіації приготування цієї нехитрої закуски
16.09.2023, 08:00
Переглядів: 2 308
У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років
15.09.2023, 14:04
Переглядів: 1 340
Франція подарувала нам багато незвичайних, вишуканих і смачних страв, багато з них готуються непросто, але є й ті, на які ви не витратите понад 15 хвилин. Такою стравою, власне, і є цей знаменитий пишний омлет
8.09.2023, 18:30
Переглядів: 1 223
Корисний рецепт
7.09.2023, 21:30
Переглядів: 1 453
Брускета — класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м’ясом та сиром — і виходить чудова закуска
6.09.2023, 10:32
Переглядів: 963
Час приготування — 1 год. 30 хв.
Харчова цінність на 100 г — 155 ккал
27.08.2023, 19:07
Переглядів: 2 241
Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово
26.08.2023, 12:02
Переглядів: 2 458
Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів
25.08.2023, 08:20
Переглядів: 1 193
Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор
21.08.2023, 08:22
Переглядів: 1 148
Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал