Рубрика: Рецепти

7.11.2023, 10:01 Переглядів: 1 444

У вас є фарш та кефір? Тоді приготуйте ліниві біляші. Тісто для біляшів готується так, як і на оладки. Єдине, що в нього потрібно додати — фарш із цибулею. Перемішайте та обсмажте на сковороді

2.11.2023, 14:04 Переглядів: 1 177

Тушкованка з курки — простий й дуже смачний в приготуванні рецепт блюда, яке допоможе прогодувати родину в разі блекаутів 

28.10.2023, 15:00 Переглядів: 1 423

 

Популярний зігрівальний напій, який потішить вас прохолодного вечора

21.10.2023, 19:00 Переглядів: 7 574

Бутерброди з оселедця та буряка - покроковий рецепт з фото. Автор рецепта  Тетяна Подюменко . - Cookpad


Бутерброди з оселедцем та буряком на смак схожі на "Оселедець під шубою", але потребують менше часу на приготування та є окремим блюдом


21.10.2023, 10:00 Переглядів: 1 518

Мясные гнезда из фарша с начинкой сыром и грибами в духовке рецепт с фото  пошагово - 1000.menu

М'ясні гнізда – один із варіантів звичайних домашніх котлет. Але завдяки незвичайному зовнішньому вигляду вони перетворюються на оригінальну страву, яку можна подати до святкового столу

19.10.2023, 13:29 Переглядів: 6 360


Медовые пряникиЯкщо ви любите випічку з медом — цей рецепт для вас. Медові пряники довго залишаються м’якими та свіжими

1.10.2023, 11:01 Переглядів: 3 691

 

Як приготувати смачну картоплю по-селянськи

24.09.2023, 12:04 Переглядів: 1 179

 

Головне в цій страві — приготувати гарний маринад і не пересушити м’ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним. Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами

21.09.2023, 18:00 Переглядів: 1 984

 

Необхідно відварити баклажани та замаринувати в маринаді. Отримаємо апетитну та пікантну страву

20.09.2023, 07:40 Переглядів: 1 226

 

Щоб приготувати смачне куряче філе, потрібно кілька простих складових та трохи часу

19.09.2023, 11:33 Переглядів: 1 281

 

У Німеччині цю страву називають Würstchen im Schlafrock, що буквально означає «сосиска в халаті». Традиційно тонкі ковбаски загортають у листкове або дріжджове тісто і запікають у духовці, однак з’явилися й простіші варіації приготування цієї нехитрої закуски

16.09.2023, 08:00 Переглядів: 2 308

 

У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років

15.09.2023, 14:04 Переглядів: 1 340

 

Франція подарувала нам багато незвичайних, вишуканих і смачних страв, багато з них готуються непросто, але є й ті, на які ви не витратите понад 15 хвилин. Такою стравою, власне, і є цей знаменитий пишний омлет

8.09.2023, 18:30 Переглядів: 1 223

 

Корисний рецепт

7.09.2023, 21:30 Переглядів: 1 453

 

Брускета — класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м’ясом та сиром — і виходить чудова закуска

6.09.2023, 10:32 Переглядів: 963

 

Час приготування — 1 год. 30 хв.
Харчова цінність на 100 г — 155 ккал

27.08.2023, 19:07 Переглядів: 2 241

 

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово

26.08.2023, 12:02 Переглядів: 2 458

 

Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів

25.08.2023, 08:20 Переглядів: 1 193

 

Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор

21.08.2023, 08:22 Переглядів: 1 148

 

Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал

  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх