На Полтавщині чули вибухи — пошкоджене заповнене зерносховище (доповнено)

2.02.2024, 23:11 Переглядів: 2 757

 

Ніхто не постраждав

Вночі 2 лютого росіяни атакували Полтавщину. Очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін о 22.56 повідомив у своєму телеграм-каналі, що є влучання у Миргородському районі, але ніхто не постраждав.


Повітряна тривога в області тривала з 21.55 по 22.14. О 22.05 у телеграм-каналі Повітряних сил України повідомили про рух ракети на Миргород.

 

Доповнено:

Як повідомили у телеграм-каналі Повітряних сил України, у ніч на 3 лютого противник атакував 14-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з напрямків: Приморсько-Ахтарськ — РФ, Чауда — Крим та двома керованими авіаційними ракетами Х-59 з Бєлгородської обл. — РФ.

Доповнено 3 лютого:

Як у своєму телеграм-каналі повідомив очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін, вчора у результаті чергової атаки на Полтавщині було пошкоджено заповнене зерносховище. Частину урожаю, який зберігався, втрачено.

За словами Проніна, фахівці ОВА допоможуть власникам правильно оформити документи на відшкодування збитків.

Нагадаємо, 27 січня армія РФ завдала ракетного удару по промисловому підприємству у Кременчуцькому районі. Начальник Кременчуцької райвійськадміністрації Олег Лєднік розповів, що до ліквідації пожежі на промисловому обʼєкті у суботу залучалися понад півтори сотні рятувальників та 50 одиниць техніки. На допомогу кременчуцьким рятувальникам прибули вогнеборці з сусідніх областей та пожежний поїзд. Пожежу загасили ближче до 10.00 наступного дня.

28 січня росіяни знову випустили ракети на Полтавщину та вдарили у промисловий об'єкт на Кременчуччині. Після цього ракетного удару пожежі на місці влучання не було.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх