Росіяни вдарили ракетами у промисловий об'єкт в Кременчуцькому районі — ОВА (доповнено)

27.01.2024, 20:07 Переглядів: 38 741 Коментарів: 1

 

Внаслідок ракетних ударів жертв і постраждалих немає

27 січня близько 20.00 у Кременчуці чули звуки вибуху. 

Повітряна тривога була оголошена в області о 19.58.

За інформацією Повітряних сил, були випущені балістичні ракети зі сходу.

О 20.06 у місті було чутно звуки другого вибуху.

Доповнено:

Приблизно у цей же час два звуки вибухів з інтервалом у 5 хвилин чули і жителі Полтави.

Доповнено 20.42:

Очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін у своєму телеграм-каналі повідомляє про влучання у промисловий об'єкт на території Кременчуцького району. Також в області працювала ППО. Інформація про постраждалих уточнюється, зазначено у повідомленні. На місці працюють усі відповідні служби. 

Доповнено 23.15:

За інформацією начальника ПОВА Філіпа Проніна, на місці влучання по промисловому об'єкту у Кременчуцькому районі триває ліквідація пожежі. За попередньою інформацією, російська армія вдарила двома балістичними ракетами. Інформації про жертв та постраждалих поки немає, сказано у повідомленні. 

Доповнено 23.50:

Внаслідок ракетних ударів жертв і постраждалих немає, розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін у своєму телеграм-каналі.

Доповнено 6.32: 

У ніч на 28 січня росіяни атакували Кременчуцький район двома ракетами «Іскандер-М». Їх запустили з Воронезької області. Про це розповіли на телеграм-каналі командування повітряних сил ЗСУ. 

Доповнено 10.46:

Пожежу на промисловому обʼєкті у Кременчуцькому районі ліквідовано. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін на своєму телеграм-каналі.  

За його словами, до ліквідації пожежі залучили понад півтори сотні рятувальників. Вони гасили вогонь на площі понад 1000 м². Також залучили спеціалістів з сусідніх областей, зазначив Пронін.

Доповнено 29 січня:


Промисловий обʼєкт по якому росіяни били 27 та 28 січня наразі не працює. Про це під час ефіру «Суспільне. Спротив» повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Також за його словами, під час обстрілу у Кременчуцькому районі не постраждали ані люди, ані житлові будинки.

Доповнено 11.00:

У суботу росіяни атакували Кременчуччину двома ракетами «Іскандер-М», які запустили з Воронезької області. Ракети належать до класу балістичних, які мають високу (балістичну) траєкторію, велику швидкість (від 4000 до 7500 км/год) та які важко збивати силам ППО. До того, вони були запущені з наземних носіїв, що ускладнює своєчасне виявлення запуску у порівнянні з запуском з літака. Про це на брифінгу розповів начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Олег Лєднік розповів, що до ліквідації пожежі на промисловому обʼєкті у суботу залучалися понад півтори сотні рятувальників та 50 одиниць техніки. На допомогу кременчуцьким рятувальникам прибули вогнеборці з сусідніх областей та пожежний поїзд. Пожежу вдалося ліквідувати лише до 10.00 неділі, 28 січня.


Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Полтавська ОВА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4 380
1
28 січня 2024 12:33

Кнурособаки 


11 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх