«Освіта, медицина, допомога ЗСУ» — кременчужани про те, у якій сфері міська влада недопрацювала у 2023 році

27.12.2023, 12:02 Переглядів: 565

 

Поки хтось підбиває особисті підсумки року що минає, «Кременчуцький ТелеграфЪ» вирішив поцікавитися у громади міста, чи заробили, на їх думку, чиновники мерії собі надбавки за роботу протягом року

Відповідно до статті 10 Закону України Про місцеве самоврядування, сільські, селищні, міські ради є органами місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади та здійснюють від їх імені та в їх інтересах функції та повноваження місцевого самоврядування, визначені Конституцією України, цим та іншими законами. Тож ми вирішили поцікавитися у людей, як вони оцінюють роботу своїх представників, які сидять у головній адмінбудівлі міста.

— Насправді я протягом цього року не бачила ніякої роботи від них абсолютно. Чесно кажучи, хочеться прийти, і просто запитати їх, за що взагалі отримують зарплату. Як такої роботи не було видно. Вони лише системно підвищували собі зарплати та премії. Я працюю у сфері медицини — тут багато недопрацювань. Також стосується сфери освіти. Багато непорозумінь з відкриттям та закриттям садочків, з укриттями незрозуміла система. Виходить так, що на укриття грошей нема, а щоб підвищити собі зарплату гроші є. Також, один з найголовніших пунктів — допомога військовим. Волонтери пнуться, збирають кошти, а чиновникам все одно, говорить Анастасія.

Більше думок кременчужан про те, чи упоралися міські чиновники з покладеними на них Конституцією і законами функціями, та чи заробили на премії вкінці року дивіться у відеоматеріалі.

Нагадаємо, що 28 грудня міський голова Кременчука Віталій Малецький проведе щорічний звіт перед громадою. Зокрема, мер відповідатиме на питання містян

Також нагадаємо, що після вилучення «військового» ПДФО з місцевого бюджету, чиновники виконавчого комітету Кременчука мають отримувати зарплати без премій і надбавок — це 6-7 тис. грн.

Автор: Роксолана Жукова Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх