Кременчужани зможуть поставити питання меру Малецькому перед його щорічним звітом

22.12.2023, 11:01 Переглядів: 911 Коментарів: 5

 

Електронну пошту, на яку можна буде надіслати питання, оприлюднять напередодні звіту

28 грудня міський голова Кременчука Віталій Малецький проведе щорічний звіт перед громадою. Зокрема, мер відповідатиме на питання містян.

Про це повідомив очільник Кременчуцької громади Віталій Малецький на засіданні виконавчого комітету міськради 22 грудня.

За його словами, жителі міста можуть поставити свої питання в онлайн-форматі, надіславши їх на електронну пошту. Як розповіли «Кременчуцькому Телеграфу» у пресслужбі міської ради, електронну адресу оприлюднять на їх офіційному сайті напередодні звіту мера.

А поки можете писати питання у коментарях.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

29
22 грудня 2023 19:43

Добрий вечір! Хотілося б дізнатися у мера, коли відремонтують вулицю Петра Калнишевського від вулиці Європейської до вулиці Хорольської, особливо погана вулиця зі сторони Європейської. Я писала неодноразово і меру, і петицію робила, є відписки від підлеглих мера то 2020 зробимо, то до 2022... Це вулиця 101 квартал. В Телеграф також 2 рази писала разом з фото вулиці за декілька років, але така тема не дуже цікава. Дякую


2 0
1 184
27 грудня 2023 08:32

Віталій Олексійович, коли буде опрелюднено ваші декларації за 2022-2023 роки? Коли це зроблять всі ваші підлеглі? На фоні суцільного зубожіння є бажання радіти тому, шо хтось знайшов можливості суттєво збільшити свої статки, і в нього все добре.


0 0
1 184
27 грудня 2023 09:33

Віталій Олексійович, у 2022 р наше місто внаслідок терористичної ракетної атаки рф отримало трагедію з супермаркетом Амстор, де трагічно загинуло багато наших містян. Чому пам'ятка трагедії винесена на задворках від місця трагедії? Чому він не знаходиться безпосередньо на території де сталася ця трагічна подія? Тому шо аби не милило око в майбутньо відновленому закладі та не псувало святково-торгашний настрій? Це не плювок у пам'ять загиблих ?


0 0
1 184
27 грудня 2023 11:13

Віталій Олексійович, із ЗМІ ми дізналися, шо ви та ваші підлеглі заступники за статтею матеріальної допомоги два рази на рік отримували по 80 тисяч гривень. Разом це біля 160 тисяч гривень на рік. Деякі дописувачі нахабно збурювалися цією сумою. Але ми всі розуміємо, шо в житті можна потрапити у скрутне фінансове становище. Можливо , ви дуже бідуєте, тому невідкладно потребуєте фінансової матеріальної допомоги. Не соромтеся ! Відкрийте картковий рахунок ''На матеріальну допомогу меру Малецькому". Ми всією гранатовою сіткою не полишимо вас наодинці зі скрутним матеріальним становищем , та допоможемо!


0 0
1 184
27 грудня 2023 12:34

Віталій Олексійович, розкажіть будь ласка про долю вашого головного бухгалтера , яка без сорому підставила вас привласнивши три мільйони гривень. Чи понесла вона заслужене покарання ? Чи повернуто кошти в міський бюджет ?

 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх