На створення належних умов праці для чиновників мерії Кременчука в укритті витратять 59 тисяч грн

1.09.2023, 19:00 Переглядів: 857

 

Кошти на будівельні матеріали виділять зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади

Учора, 31 серпня, міськвиконком виділив сам собі 59 227 гривень на придбання будівельних матеріалів для «створення належних умов в укритті при виконанні службових обов’язків працівниками виконавчого комітету Кременчуцької міської ради під час оголошення сигналів «повітряна тривога».

А сьогодні, 1 вересня, це рішення виконавчого комітету затвердили депутати Кременчуцької міської ради на позачерговій ХХ сесії.

Кошти на придбання будівельних матеріалів виділили зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади.

Варто зазначити, що рішення виконавчого комітету про придбання будівельних матеріалів було ухвалене у відповідь на звернення адміністративно-господарчого відділу виконкому.

Рішенням сесії заступнику міського голови – директору департаменту фінансів доручається перерахувати ці кошти на рахунок виконавчого комітету.

Нагадаємо, це далеко не перше рішення щодо виділення коштів для облаштування укриття міськвиконкому.

Так, 4 серпня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 11 300 гривень на придбання холодильника для зберігання харчових продуктів в укриття адміністративної будівлі міськвиконкому.

28 липня на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади 29 520 гривень на придбання мультимедійного проєктора для встановлення у залі нарад укриття виконавчого комітету.

21 липня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 110 075 гривень на закупівлю системи відеоконференцзв’язку.

14 липня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 148 475 гривень на придбання меблів в укриття адмінбудівлі та 35 700 гривень на купівлю миючого пилососа для прибирання салонів службових автівок мерії.

16-го червня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 945 тисяч гривень на ремонт, обслуговування та страхування автівок мерії та 75 тисяч гривень на придбання причепу для перевезення генератора виконкому.

9-го червня на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 950 тисяч гривень на пальне для автівок мерії та 60 500 гривень на придбання силового кабелю для підключення дизельного генератора до електромереж адміністративного приміщення виконавчого комітету.

Все це все були літні витрати на укриття мерії, а відсьогодні почалися вже осінні. Інформацію про весняні зусилля міської влади щодо облаштуванню укриття виконавчого комітету та обслуговування їхніх службових автівок можна знайти на сайті «Кременчуцького Телеграфа».

Читайте також:

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх