На пальне для автівок мерії депутати Кременчуцької міської ради виділили 950 тисяч гривень

9.06.2023, 16:00 Переглядів: 1 397 Коментарів: 2

 

На заправку скількох транспортних засобів міськвиконкому виділяється майже мільйон гривень з міського бюджету у рішенні нічого не повідомляється

Сьогодні, 9 червня, відбулася позачергова ХХ сесія Кременчуцької міської ради. На ній депутати затвердили кілька рішень виконавчого комітету, що стосувалися виділення коштів зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади. Зокрема, 950 тисяч гривень виділяються на придбання пального для «забезпечення функціонування транспортних засобів виконавчого комітету Кременчуцької міської ради». На заправку скількох транспортних засобів, що возять чиновників, виділяється майже мільйон гривень із міського бюджету, у рішенні нічого не повідомляється.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

852
9 червня 2023 19:54

А хто знає, чи законно містських чиновників возять на роботу, з роботи, на дачу, з дачі виконкомовськими автомобілями за рахунок платників податків? Ми, отримуючи мінімальні зарплати, можемо платити за проїзд чи заправляєм власне авто, а чинуша отримуючи кругленькі суми, ще й матеріальні допомоги по 50-60 тис.грн. їзде тільки на шару за рахунок наших податків?  


4 0
738
1
9 червня 2023 20:09

  ну і що ми їм зробимо? Закони такі, що  ці скотиняки, що хочуть , те й роблять. Бо ж знають, що нічого їм не буде. Пасуться біля корита і війна їм не перепона!


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх