На пальне для автівок мерії депутати Кременчуцької міської ради виділили 99 тисяч гривень

11.08.2023, 15:26 Переглядів: 1 310 Коментарів: 1

 

Кошти на дизельне пальне для службових автомобілів виділять зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади

Міськвиконком виділив сам собі 99 тисяч гривень для придбання дизельного пального для «забезпечення функціонування транспортних засобів виконавчого комітету». Відповідне рішення ухвалене вчора, 10 серпня.

А сьогодні, 11 серпня, це рішення виконавчого комітету затвердили депутати Кременчуцької міської ради на позачерговій ХХ сесії.

Кошти на придбання дизельного пального виділили зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади.

Варто зазначити, що рішення виконавчого комітету про придбання пального було ухвалене у відповідь на звернення адміністративно-господарчого відділу виконкому.

Ним заступнику міського голови – директору департаменту фінансів доручається перерахувати кошти на рахунок виконавчого комітету.

Нагадаємо, 9-го червня на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 950 тисяч гривень на пальне для автівок мерії та 60 500 гривень на придбання силового кабелю для підключення дизельного генератора до електромереж адміністративного приміщення виконавчого комітету.

4 серпня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 11 300 гривень на придбання холодильника для зберігання харчових продуктів в укриття адміністративної будівлі міськвиконкому.

28 липня на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади 29 520 гривень на придбання мультимедійного проєктору для встановлення у залі нарад укриття виконавчого комітету.

21 липня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 110 075 гривень на закупівлю системи відеоконференцзв’язку.

14 липня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 148 475 гривень на придбання меблів в укриття адмінбудівлі та 35 700 гривень на купівлю миючого пилососа для прибирання салонів службових автівок мерії.

16-го червня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 945 тисяч гривень на ремонт, обслуговування та страхування автівок мерії та 75 тисяч гривень на придбання причепу для перевезення генератора виконкому.

Це все про літні витрати. Інформацію про весняні зусилля міської влади щодо облаштування укриття виконавчого комітету та обслуговування службових автівок можна знайти на сайті «Кременчуцького Телеграфу».

Читайте також:

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

919
11 серпня 2023 15:35

Прикро те шо пальне для мерії використовують не тільки для їзди по справах, а ще й на підвоз чиновників з сімейством на дачі та з дачі. Не буду зараз називати ХВамілії, але особисто бачив таке неподобство.


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх