У Кременчуці міськрада має поновити реєстрацію бібліотеки для дорослих і для дітей

27.03.2023, 10:01 Переглядів: 1 249

 

Верховний суд повернув касаційну скаргу

24 березня з ухвали суду стало відомо, що Верховний суд повернув касаційну скаргу міської ради у справі щодо бібліотек за позовом депутата Богдана Лазоренка.

Рішення залишилося в силі, а тому міська влада повинна невідкладно поновити реєстрацію бібліотеки для дорослих і для дітей.

Нагадаємо, Богдан Лазоренко подав до суду позов, аби рішення міської влади реорганізувати бібліотеки Кременчука визнали незаконним. Планувалося закрити 11 бібліотек-філій та скоротити 75 працівників.

13 грудня 2021 року Полтавський окружний адміністративний суд задовольнив позов і визнав рішення Кременчуцької міськради про реорганізацію бібліотек від 30 червня та 18 серпня протиправними. Рішення суду ТУТ.

Потім Другий апеляційний адміністративний суд в Харкові своєю постановою відмовив у задоволенні апеляційної скарги представників Кременчуцької міської ради, залишивши в силі рішення суду першої інстанції. Тож фактично, депутати підтримали незаконні й протиправні рішення, відповідно до яких, відбулася, так звана, реорганізація бібліотечної системи в Кременчуці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх