В Кременчугском горсовете больше не будет «Самопомочі»

30.09.2020, 20:32 Переглядів: 3 542 Коментарів: 1

Члены фракции разбрелись по другим партиям

В Кременчугском горсовете больше не будет фракции партии «Самопоміч». Партия не участвует в городских выборах в Кременчуге. А члены одноименной фракции уже разбрелись по другим партиям.


«Самопоміч» прошла в Кременчугский горсовет в 2015 году. Интеллигенты и патриоты тогда возлагали на эту партию большие надежды. Партия была проукраинская. В горсовете фракция «Самопомочі» была немногочисленной – состояла из трех депутатов: Павленко, Гордеева, Прокоп.


Александр Прокоп возглавлял фракцию. А Валентина Гордеева и Анна Павленко занимались активной депутатской деятельностью.


Анна Павленко – соорганизатор и активный участник кременчугского Майдана, занимала четкую проукраинскую позицию. Когда патриоты организовали блокаду торговли с оккупантами, она выступила на сессии горсовета с предложением поддержать блокаду. Но кременчугские депутаты блокаду торговли с оккупантами не поддержали. В 2020 году Анна Павленко не участвует в выборах в Кременчуге, она подтвердила эту информацию «Телеграфу». Сказала, что будет поддерживать «Европейскую солидарность».


Валентина Гордеева все пять лет депутатской каденции занималась жилищно-коммунальными проблемами Кременчуга и кременчужан. Она – единственный депутат горсовета, выступивший с требованием пересчитать и снизить завышенные, с её точки зрения, нормы потребления воды в Кременчуге. Гордеева очень настойчиво добивалась пересчета, но депутаты горсовета её не поддержали. Также она регулярно занималась коммунальными проблемами жителей Занасыпи – это её округ.

В 2020 году Валентина Гордеева идет на выборы в Кременчугский горсовет по спискам Радикальной партии Ляшко.


Бывший глава фракции «Самопомочі» Александр Прокоп тоже участвует в нынешних выборах. Он баллотируется в Кременчугский райсовет как кандидат (№42) от ВО «Батьківщина».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

294
1 жовтня 2020 11:29

Ніяких комунальних проблем пані Гордєєва не вирішила і її діяльність можна охарактеризувати як "шкідництво" проти комунального господарства. 

 

Так, тарифи Теплоенерго перевіряла комісії з Кабміну, і знайшла копійчане порушення при його формуванні, тариф привели одразу у відповідність. Але Гордєєва оскаржила затвердження тарифу на транспортування тепла, який має сплачувати місту ПОЕ з тих підстав, що немов би, несвоєчасно був опублікований проект. Тепер на підставі рішення суду Полтаваобленерго зекономить на комунальному підприємстві понад 1 млн доларів США, які ми змушені будемо витратити з міського бюджету на підтримку комунальних мереж замість того, щоби отримати їх від ПОЕ. 

 

Для відому: затверджений таким же чином тариф для ПОЕ, частка якого в ціні на тепло значно вища, пані Гордєєва не оскаржувала. Била лише комунальне підприємство.


4 10

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020:

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Особливості місцевих виборів-2020:

У ЦВК виділили чотири особливості виборів, які відбудуться 25 жовтня:

  • вибори будуть організовуватися на новій територіальній основі;
  • у рік проведення чергових місцевих виборів відбудуться перші місцеві вибори до тергромад, які призначаються і проводяться разом із черговими;
  • вибори депутатів місцевих рад будуть організовуватися і проводитися за новими виборчими системами;
  • місцеві вибори передбачають дотримання гендерної квоти – серед кожних п'яти кандидатів у списку має бути щонайменше дві жінки. Без дотримання квот можуть відмовити кандидатам усього списку.

Зокрема місцеві вибори будуть проводитись за двома системами: партійна пропорційна система та відкриті виборчі списки для міст із населенням від 90 тис., мажоритарна - для решти.

Система відкритих списків дозволить виборцям голосувати не лише за партію, а й за конкретного кандидата, якого вони хочу бачити при владі. Тобто спочатку виборець має проголосувати за партію, а потім – за окремого кандидата від цієї партії.

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх