Економія і комфорт: «Місто для людей» починає установку індивідуальних теплових пунктів

26.03.2019, 14:00 Переглядів: 2 960

  

 Проблема некомфортної температури в житлових будинках в опалювальний сезон - одна з найпоширеніших в Україні. Тарифи ростуть, жителі платять великі гроші і при цьому комусь із них холодно, а частина відкриває вікна, щоб провітрити перегріті приміщення. Зазвичай подібні ситуації складаються через розбалансування системи опалення будинку. Хтось встановив радіатори з великою кількістю секцій у своїй квартирі, хтось провів опалення на лоджию, як результат, виникло додаткове навантаження на систему. Для забезпечення її коректної работи необхідна постійна витрата теплоносія незалежно від температури зовнішнього повітря. Але такий варіант дорого обходиться всім нам, до того ж він не енергоефективний. Замість цього можна встановити індивідуальний тепловий пункт (ІТП) і отримувати комфортну температуру в будинку разом з економією на платіжках за опалення.

 

Що ж таке ІТП і навіщо його встановлювати?

 

Індивідуальний тепловий пункт — це комплекс автоматичних пристроїв, зазвичай розташований в підвальній частині будівлі і призначений для того, щоб приєднати внутрішньобудинкові системи опалення, гарячого водопостачання або вентиляції - до теплової мережі.

 

Установка індивідуального теплового пункту дає можливість регулювати подачу тепла у вашому будинку і управляти її інтенсивністю в залежності від погодних умов. При цьому ви економите кількість спожитої теплової енергії. Тобто, коли на вулиці тепло, то регулятор автоматично знижує температуру теплоносія для забезпечення комфортної температури повітря в будинку, а якщо холодно - підвищує її.

 

В залежності від поставлених перед індивідуальним тепловим пунктом завдань і технічних характеристик будинку, можна вибрати його комплектацію. Як результат, ви отримуєте тепловий пункт, який підходить саме для вашого будинку.

 

Що потрібно зробити для установки ІТП?

 

В першу чергу, обрати представника, який буде представляти інтереси мешканців вашого будинку і вести всі переговори. Далі за номером телефону +38 067 700 69 94  оформити заявку на установку ІТП. Після цього наша компанія - підрядник проведе обстеження будинку і запропонує відповідну модель, а також складе кошторис на її установку. Після того, як мешканці будинку зберуть необхідні кошти згідно кошторису, ми встановимо ІТП.

 

Якщо перед подачею вам потрібна детальна технічна консультація, звертайтеся до нашого експерта за номером телефону + 380675407518.

 

«Дуже важливо, щоб проживання в будинках було комфортним для наших клієнтів. Ми, зі свого боку,взяли на себе зобов'язання впорядкувати житловий фонд на обслуговуванні та частиною цього завдання є впровадження енергоефективних технологій, які не тільки допоможуть заощадити гроші нашим клієнтам, але і повністю змінять якість їх життя в будинку», - підсумував директор компанії «Місто для людей Кременчук» Сергій Зінченко.

 

 

Довідка про компанію:

 

«Місто для людей» - найбільший постачальник послуг з управління житловою нерухомістю в Україні, який працює у Києві та 6 інших містах країни. Компанія належить групі MDL, до складу якої входить близько 10 компаній, і управляє 10 млн. кв. м житлової нерухомості. «Місто для людей» пропонує послуги з технічного обслуговування будівель, житлових будинків і прибудинкових територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також по ремонту будинків та експлуатації ліфтів.

 

Запити та додаткова інформація: pressmdl1@gmail.com

Автор: прес-служба МДЛ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх