Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару у Полтаві збільшилася — Пронін

9.04.2024, 13:51 Переглядів: 1 308

 

Станом на зараз серед постраждалих — четверо дітей

Зросла кількість постраждалих у Полтавській громаді внаслідок учорашнього ракетного удару. Про це повідомив очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Наразі відомо про 16 постраждалих, з них — четверо дітей 5-11 років. Одна людина знаходиться у важкому стані, ще кілька — у стані середньої тяжкості. Медики надають потерпілим усю необхідну допомогу.

За словами Проніна, внаслідок російської атаки понад 9 тисяч побутових та 120 юридичних споживачів у Полтавській та Щербанівській громадах вночі були тимчасово без світла. Енергетики відновили електропостачання до усіх осель, окрім зруйнованих будівель.


— Обласні соціальні служби працюють у посиленому режимі. Задіяні дві бригади, допомагають постраждалим сформувати заяви, щоб отримати матеріальну допомогу з обласного бюджету. І тим, хто отримав травми, і тим, чиє майно пошкоджене, — додає Пронін.

Також він розповів, що допомогу постраждалим надають і міжнародні партнери. 

Нагадаємо, ввечері 8 квітня росіяни поцілили ракетою по гуртожитку в межах Полтавської громади. Станом на ранок було відомо про 12 потерпілих та одного загиблого. У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомляють, що на місці події працювали майже 100 рятувальників. Через ракетний удар пошкоджені два триповерхові будинки, один чотириповерховий та близько десятка автомобілів. Рятувальна операція тривала понад 3 години.

Також уночі армія РФ атакувала Полтавську область і безпілотниками. У межах Полтавської громади сили ППО збили два російські дрони. Постраждалих цього разу немає.


Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Національна поліція Джерело відео: Полтавська ОВА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх