Справу про вбивство мера Бабаєва знову направили у Полтаву

22.06.2021, 12:34 Переглядів: 2 216 Коментарів: 2

 
Цей суд справу вже розглядав

22 червня справу про вбивство мера Бабаєва і судді Лободенка повторно направили в Київський районний суд Полтави. Про це ТЪ повідомила сторона захисту.

Буквально 4 червня справу направили в Полтавський районний суд, але 9 червня цей суд не зміг сформувати колегію суддів, тож справу повернули до Полтавського апеляційного суду для визначення нового суду, а 10 червня, її знову передали у Кобеляки, де цю справу вже розглядали. Там сторона захисту заявила відвід суду, тож справі знов шукали новий суд.

Нагадаємо, що 5 березня, суддя з колегії Ленінського районного суду Полтави заявила самовідвід, так як її близький родич-слідчий приймав участь у справі під час досудового розслідування. Після цього справа вже побувала в Крюківському та Шишацькому районних судах, а потім - Полтавському. 

Кременчуцька кримінальна справа в якій Олександра Мельника, Олександра Крижановського та Ігоря Куника обвинувачують у причетності до вбивств ексмера Олега Бабаєва та судді Автозаводського суду Олександра Лободенка тягнеться вже більше 6 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 365
1
22 червня 2021 12:37

а новости про нафтогаз и воду будут?


7 0
604
23 червня 2021 10:00

"Т"подяка за підтримку теми.Прир цьому повідомленні виникає вже не питання,що вирішить суд.Виникає питання,яку "відмазку"придумає цей суд,щоб не приймати участь у беззаконні.



Думаю,що громаді цікаво спостерігати за "реформами"судової та правоохоронної систем.Може і до зе-шмарклі дійде,що незмінний міністр вже пересидів і йому час познайомитись з своєю системою зсередини?


4 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх