Кременчуцький ЦНАП не прийматиме заяв на оформлення субсидій і пільг на оплату компослуг

4.12.2022, 14:06 Переглядів: 1 840

 

Але це тимчасово

Кременчуцький ЦНАП тимчасово призупиняє приймання заяв на оформлення житлових субсидій та пільг на оплату комунальних послуг.

Постановою уряду №1041 від 16.09.2022 внесено зміни до порядків надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу. Зокрема, постанова передбачає, що з 1 грудня повноваження з призначення та виплати житлових субсидій переходять від структурних підрозділів з питань соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України.

Таким чином, до налагодження співпраці з Головним управлінням Пенсійного фонду України в Полтавській області та надання технічної можливості приймати заяви на послуги, Кременчуцький ЦНАП тимчасово призупиняє приймання заяв на послуги:

  • призначення житлових субсидій;
  • зміна способу отримання пільги на житлово-комунальні послуги на грошову готівкову форму;
  • надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу у грошовій формі;
  • призначення пільг з оплати житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку та інших пільг окремим категоріям громадян, передбачених законодавством України (включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги (ЄДАРП) інформації про пільговика;
  • видача довідки про перебування (не перебування) на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (ЄДАРП).

Про відновлення приймання заяв на послуги ЦНАП повідомить додатково.

Працівники ЦНАПу нагадують:

  • для того, щоб отримати субсидію на опалювальний період, потрібно подати заяву до уповноваженого органу до 15 грудня включно;
  • у разі зміни обставин, які впливають на розмір субсидії, необхідно повідомити про них протягом 30 календарних днів з дня виникнення;
  • у приміщенні головного офісу ЦНАП (вул. Покровська, 14, каб. 15) продовжує надавати консультації фахівець відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області щоп’ятниці з 9.00 до 11.00.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх