Мер Кременчука Малецький розповів, що зустрічався з президентом ФК «Кремінь» Ковніром

22.11.2021, 16:32 Переглядів: 5 158 Коментарів: 4

 

ТелеграфЪ намагається розібратися, в якій зараз ситуації кременчуцька футбольна команда, чи є варіанти передати команду назад під крило міста

Футбольна команда «Кремінь» не набирає очок у Першій лізі вже 6 матчів поспіль і до повторення клубного рекорду залишилася одна гра. Без виграшна серія «Кременя» з 19 вересня триває 10 ігор: нічия та 9 поразок. Команда дві домашні гри грає на виїзді. До зимової перерви покинули 5 ключових гравців, на поле не виходь після дискваліфікації капітан Денис Бєлоусов, а боротися за честь Кременчука «під танк» кинули молодь.

Ці тривожні дзвіночки серед вболівальників породжують тривогу. Чи залишиться команда? Чи переживе зимову перерву? Чи є шанс затриматися у Першій лізі? Чи є варіанти передати назад професійну команду під крило міста повернув статус муніципального клубу?

«ТелеграфЪ» запитав в оточення наближеного до міського голови, чи планує місто наступного року повернути професійну команду. На що отримали відповідь, що у клуба є свій президент та фінансування – повертати команді статус муніципального клубу не планують.

Цю інформацію підтвердив міський голова Віталій Малецький на засіданні виконкому. Він розповів, що зустрічався у середу 17 листопада з президентом футбольного клубу «Кремінь» Сергієм Ковніром.

- Дійсно ситуація досить складна у команді, але будемо сподіватися, що команда залишиться у Першій лізі.

Щодо повернення професійного клубу в комунальну власність і фінансування з міського бюджету – поки мова не йде.

Ми будемо продовжувати фінансувати «Кремінь» в частині дитячих команд, розвитку дитячого спорту. Саме в цьому завдання міської влади.

Професійний футбол, де хлопці грають з сильними клубами, які фінансуються здебільшого приватним сектором – це завдання компаній приватного сектора, які таким чином хочуть рекламувати себе й позиціонувати себе як соціально відповідальний бізнес, - зауважив міський голова Віталій Малецький.

З джерел наближених до клубу «Телеграфу» вдалося дізнатися, що в команді розглядали кілька варіантів подальшого розвитку, один з яких – ставка на розвиток молоді, навіть якщо команда опуститься у Другу лігу. Останні дві гри з «Кривбасом» та «Поліссям» показав, що клуб схоже взяв курс на молодь. Що з цього вийде – покаже час.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

89
23 листопада 2021 08:53

"схоже взяв курс на молодь. Що з цього вийде – покаже час.l" - нічого не вийде, знову будемо бовтихатись у друзій лізі роками. Сподівалися, на нового власника, а поки одні розчарування...


4 0
71
23 листопада 2021 08:54

Рекорд??? Може антірекорд?


1 0
103
23 листопада 2021 11:00

Цитата: Roman A.
яв курс на молодь. Що з цього вийде – покаже час.l" - нічого не вийде, знову будемо бовтихатись у друзій лізі роками. Сподівалися, на нового власника, а поки одні розчарування...

Мовознавці рекомендують не вживати антирекорд. Префікс «анти» - означає протилежний чи ворожий до чогось. «Рекорд» - найвище досягнення здобуте у чомусь, або найвищий ступінь вияву чогось. Неможливо бути проти рекорду, це неправильне вживання префіксу. Навіщо додавати до слова «анти», якщо найвище значення — це і є рекорд? Рекорд кількості захворілих, рекорд кількості програних матчів…  


1 1
364
23 листопада 2021 19:08

"...Дійсно ситуація досить складна у команді, але будемо сподіватися, що команда залишиться у Першій лізі..."

 

Для того, щоб залишитись в першій лізі, на весну потрібен склад на рівні нинішнього Металіста. 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх