Свою перемогу присвячую Україні: Віктор Вихрист переміг непереможного Вілмера Васкеса з Венесуели

13.03.2021, 23:19 Переглядів: 2 542

  

Кременчужанин провів 6 бій на профіринзі

Сьогодні, 13 березня, у Гамбурзі кременчуцький боксер Віктор Вихрист переміг Вілмера Васкеса. У рейтинговому поєдинку наш боксер (5-0 4 КО) зустрівся з непереможеним представником Венесуели Вілмером Васкесом (11-0-2, 7 КО).


 


Бій почався в повільному темпі. У середині поєдинку Вихрист почав діяти активніше, але достроково завершити бій не зміг. Васкес же українця нічим не здивував.


Поєдинок Вихрист – Васкес пройшов всю дистанцію – вісім раундів. Судді одноголосним рішенням віддали перемогу українцю – 80:72, 80:72, 80:72.


 


Напередодні церемонія зважування показала, що суперник Віктора майже на 20 кг важчий - 130 кг у венесуельця та 106 кг в українця.

 

Відео бою на сторінці Kamp-Sport або на Megogo.

 

 


Після бою Віктор подякував за підтримку та зауважив, що не все вдалося, що планував. 


- Не все вдалося, що планував. Тренери, після бою сказали, що добре себе показав. Можливо була можливість достроково завершити бій, але я не форсував події. Суперник мене чимось особливим не здивував, я розумів, що суперник буде на мене кидатися, знав, що він добре б'є, адже має 7 дострокових перемог... Свою перемогу присвячую Україні, - поділився враженнями після бою Віктор Вихрист. - Трохи відпочину й розпочну підготовку до наступного поєдинку. Буду старатися й показувати хороший бокс та радувати вболівальників. Дякую всім за підтримку та низький уклін... Ми боксуємо й стаємо тим ким ми є. Слава Україні!


Віктор Вихрист повідомив, що наступний поєдинок запланований на 10 квітня у Гамбурзі. 



Нагадаємо, що Віктор дебютував на професійному ринзі в лютому минулого року, вже в першому раунді нокаутувавши білоруса Андрія Мазаника. Потім Віктор достроково перемагав Семена Пахомова, Габріеля Енгуему, Якупа Саглама та Каміла Соколовські.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх