star archive bad ca calendar cat coms dislike down down2 fav fb gp info left like login love mail od pass rel reply right search set share sort_down sort_up top tw up views vk votes cross phone loc ya

Курячі котлети з додаванням кабачка — готуємо смачно з газетою «Для дому і сім'ї»

3.07.2025, 07:03 Переглядів: 412

 

Смачна сезонна страва до вашого столу

Складові:

1 кг курячий фарш із грудки

700 г молоді кабачки

2 шт. яйця

3 шт. зубки часнику

2 ч. л. сіль (на свій смак)

2 шт. цибуля ріпчаста

Копчена паприка, запашний мелений перець за смаком

Соняшникова олія для смаження

  • Підготувати усі продукти. Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити 1 ч. л солі. Відставити убік, щоб кабачки пустили сік.
  • Перемолоти або збити блендером цибулю, часник і яйця. Відтиснути з кабачка сік.
  • Додаємо в курячий фарш кабачок, цибулю, збиту з яйцями.
  • Додаємо паприку, запашний перець і солимо до смаку. Добре перемішуємо фарш, відбиваємо об миску.
  • Фарш викладаємо столовою ложкою на розігріту з олією сковороду у вигляді круглих котлеток. Смажимо з двох боків до готовності на середньому вогні.
  • Котлети подаємо з будь-яким гарніром.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх