Курячі котлети з додаванням кабачка — готуємо смачно з газетою «Для дому і сім'ї»
3.07.2025, 07:03
Переглядів: 412
Смачна сезонна страва до вашого столу
Складові:
1 кг курячий фарш із грудки
700 г молоді кабачки
2 шт. яйця
3 шт. зубки часнику
2 ч. л. сіль (на свій смак)
2 шт. цибуля ріпчаста
Копчена паприка, запашний мелений перець за смаком
Соняшникова олія для смаження
- Підготувати усі продукти. Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити 1 ч. л солі. Відставити убік, щоб кабачки пустили сік.
- Перемолоти або збити блендером цибулю, часник і яйця. Відтиснути з кабачка сік.
- Додаємо в курячий фарш кабачок, цибулю, збиту з яйцями.
- Додаємо паприку, запашний перець і солимо до смаку. Добре перемішуємо фарш, відбиваємо об миску.
- Фарш викладаємо столовою ложкою на розігріту з олією сковороду у вигляді круглих котлеток. Смажимо з двох боків до готовності на середньому вогні.
- Котлети подаємо з будь-яким гарніром.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.