«Оселедець під шубою» по-новому: як приготувати рол у домашніх умовах

8.07.2025, 22:00 Переглядів: 9 719

Традиційна новорічна закуска — «оселедець під шубою» — тепер у незвичному форматі. Пропонуємо рецепт, який точно здивує ваших гостей: страва подається у вигляді ролу.

Інгредієнти:

  • буряк — 1 шт.;
  • картопля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • оселедець — 5 шматочків;
  • лист норі — 1 шт.;
  • майонез — 200 г.

Приготування:

На бамбукову циновку кладемо харчову плівку, а зверху — лист норі. В центрі робимо шар з натертого буряка, далі — майонез. Потім викладаємо по черзі натерту картоплю, моркву та ще один шар майонезу. Наступний шар — яйця, а по центру смужкою — шматочки оселедця.

Згортаємо все в рулет за допомогою циновки. Підрізаємо краї норі, щоб рол вийшов щільним. Ставимо у холодильник на 2 години.

Після охолодження нарізаємо на порції — і подаємо до столу.

Смачного!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх