Салат зі шпинату з тунцем

14.06.2025, 10:04 Переглядів: 659

 

Смачна та поживна страва до вашого столу

Складові:

шпинат, свіжий пружний, гарний - 1 пучок

тунець у власному соку — 1 банка

малосольні огірочки — 2 шт.

Для заправки, соус:

знежирений майонез – 4 ст. л.

або рослинна олія - 5 ст. л.

гірчиця -1 ч. л.

мед — 1 ч. л.

оцет або сік лимона — 1 ч. л.

сіль — за смаком,

цибуля — за бажанням.

  • Шпинат вимити, обсушити листя, зрізати коріння і нарізати недрібно в салатник.
  • Тунець процідити, віджати і додати в салатник до листя. 
  • Огірочки та цибулю нарізаємо крихітними кубиками і туди ж, до тунця та шпинату.
  • Заправку можна зробити на основі олії або майонезу. Змішати вручну або збити у блендері всі інгредієнти для заправки та заправити салат. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх