Пісні чебуреки з грибами

13.03.2025, 07:03 Переглядів: 552

 

Смачна страва до пісного столу

Інгредієнти:

Вода — 130 мл

Сіль — 0.5 ч. л.

Соняшникова олія — 4 ст. л.

Борошно — 250 г

Печериці — 300 г

Цибуля — 1 шт.

Сіль, перець за смаком.

  • Борошно просійте гіркою на стіл. Додайте сіль і олію. Потім закип’ятіть воду й акуратно вмішайте окріп у борошно. Спочатку замішуйте тісто ложкою, а потім руками. Скачайте у велику кулю і залиште настоятися на 30 хвилин.
  • Гриби та цибулю дрібно наріжте й обсмажте на сковороді з олією до готовності. Розділіть тісто на 10 однакових частин і кожну розкачайте в тонке коло.
  • На половину кола викладіть грибну начинку, складіть чебуреки навпіл і защипніть краї. Обсмажуйте вироби 1-2 хвилини з кожного боку на пательні з олією, або запікайте 10 хвилин за 180° у духовці.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх