Деталі смертельної ДТП з Land Cruiser у Кременчуці

19.11.2021, 08:28 Переглядів: 6 970 Коментарів: 1

 

За кермом був місцевий підприємець

14 листопада близько 18.30 на перетині вулиць Сумської та Горького Land Cruiser на швидкості збив жінку, яка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом. 66-річну Наталію Голишеву одразу ж доправили до лікарні, але, попри всі зусилля лікарів, ближче до ночі вона померла.

Наталія Голишева, фейсбук
Наталія Голишева, фейсбук

Як вдалося з'ясувати Оbozrevatel, водієм позашляховика є бізнесмен, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за домашнє насильство і навіть деякий час перебував у розшуку. Тепер він намагається вплинути на перебіг слідства, щоб уникнути покарання за скоєну смертельну аварію.

За кермом був Володимир Вязовський – місцевий підприємець, який веде бізнес одразу в кількох регіонах України. Він є директором приватного підприємства ТЕХ-МАШ, статутний фонд якого складає 7 млн грн.

 

Медична експертиза показала, що в момент аварії він був тверезим. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) КК України. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше Вязовський уже потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Так, у березні його колишня Ольга Плохотниченко звинуватила бізнесмена в домашньому насильстві. Після розголосу в ЗМІ за справу серйозно взялися правоохоронці та було відкрито кримінальне провадження за статтею 126-1 (домашнє насильство) КК України. Потім Вязовський зник і якийсь час офіційно був у розшуку як людина, яка ховається від органів досудового розслідування. Наразі справа про домашнє насильство перебуває в суді.

За інформацією Оbozrevatel, наразі Вязовський перебуває на волі і йому все ще не повідомили про підозру, адже спершу мають провести необхідні експертизи.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

254
19 листопада 2021 09:35

Судья и прокурор теперь смогут купить по такому же крузаку



Страна воров и *** в погонах


60 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх