Сьогодні приміські маршрутки курсують без змін - далі спецперепустки (доповнено)

15.04.2021, 11:48 Переглядів: 9 608 Коментарів: 4

 
Транспорт поки сполучає з іншими містами та селами Полтавщини

Сьогодні, 15 квітня, маршрутки та автобуси, які сполучають Кременчук та навколишні села, курсують без змін. Про це повідомляють громади Кременчуцького району.


- Від завтра жителям, які працюють на підприємствах критичної інфраструктури, необхідно буде мати при собі спецперепустки для проїзду. Їх можна отримати у громадах. Проїзд буде платним. Разом з перепусткою треба буде мати при собі й паспорт, - йдеться у повідомленні Недогарківської громади. 


В Автовокзалі ТЪ повідомили, що рейси не скасовані, працюють у звичному режимі. Єдине, що пасажири мають пред'явити спецперепустки. 


До речі, спеціальну перепустку можна отримати за місцем роботи або в органах місцевого самоврядування.


Диспетчер 1556 повідомила, що транспорт курсує до Полтави, Харкова та Дніпра без змін. Як буде далі - поки не відомо. На жаль, до 1558 додзвонитися не вдалося. До речі, лінії у всіх перевізників завантажені й важко додзвонитися. 


За рішенням Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС всі транзитні перевезення через територію Полтавської області лишаються без змін.


Нагадаємо, що сьогодні транспорт у Кременчуці курсує без змін. На жаль, керівник управління транспорту відмовив прокоментувати ТЪ  чи пропускають сьогодні людей у тролейбуси без спецперепусток та як працюватиме транспорт відзавтра.



Доповнено 


До 19 квітня транспорт у Кременчуці курсуватиме за змішаною системою. З понеділка кременчужан перевозитимуть лише за спеціальними перепустками.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
15 квітня 2021 11:59

Сначала за общие деньги покупаем общественый траспорт, а потом на нем ездят избраные по пропускам, на что это похоже. Правильно коммунизм в чистом виде.  И зачем этот коммунизм народу если при капитализме у каждого свое авто? Отмена растаможки и поборов на границе куда важнее общественного траспорта.


36 26
325
15 квітня 2021 14:17

Когда у власти стоят малоумные люди, мягко скажем, то вот так и получается. Добейте экономику уже совсем. Пусть люди сидят по домам без работы, но и вам налоги заплатим также, рвачи


43 5
904
15 квітня 2021 14:42

Цитата: sure
Сначала за общие деньги покупаем общественый траспорт, а потом на нем ездят избраные по пропускам
Може б і не їздили по пропускам (не було б необхідності) якби не наш "вумний" нарід. Кожен день їжджу в тролейбусі і що я бачу? 50 відсотків не хочуть натягувати маски на носа, мало того, літні люди тягають ту одноразову маску поки не порветься. Жовта маска кругом рота, аж ригати хочеться як дивишся на це ще й ніс не прикритий. Інші в реєспіраторах від пилу вдихає через реєспіратор, а видихає через клапан все з легень без всякого фільтру і думає шо він самий умний. Короче, шлях до Європи повинен починатись в голові, а не в питанні за чиї кошти придбані нормальні тролейбуси.


65 12
767
15 квітня 2021 16:45

Так а что по поводу поездок по расписанию? Маршрутки будут так же ездить или как обычно? И да, эта вся затея с транспортом - местная. До такого нигде не додумались. В других красных зонах возят по количеству мест, а у нас мало что по аусвайсам, так ещё и по времени. ***.


27 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх