«Обмеження призведуть до серйозних збоїв і навіть зупинки виробництв»: міський голова Кременчука Малецький

15.04.2021, 18:20 Переглядів: 6 701 Коментарів: 9

 Як вважаєш ти? Чи треба обмежувати час проїзду в транспорті

Міський голова Кременчука Віталій Малецький вважає неприйнятним обмеження транспорту у Кременчуці на певні години. Про це він написав після рішення Полтавської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 



- Полтавська регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій хоче обмежити роботу громадського транспорту на території всієї області, транспорту дозволять працювати лише з 6.00 до 10.00 та з 16.00 до 19.00.


Кременчужани, які працюють на підприємствах і я, як міський голова, ПРОТИ таких обмежень для Кременчука!


Для нашого промислового міста такі обмеження є неприйнятними. Ми отримали багато звернень від керівників промислових підприємств. Вони висловлюють обґрунтовані занепокоєння, що введенні обмеження призведуть до серйозних збоїв і навіть зупинки виробництв. Адже багато підприємств Кременчука працюють у дві і навіть три зміни. Також працівники медичних закладів мають необхідність поїздок по місту протягом всього дня, а не у вказані години.


Постійна робота громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень необхідна також для працівників комунальних підприємств критичної інфраструктури, аптек, продуктових магазинів.


Переконаний, що введені обмеження в роботі транспорту не принесуть бажаного ефекту, а навпаки, матимуть негативні наслідки в розповсюдженні коронавірусу. Адже збільшиться наповненість салонів громадського транспорту та скупчення людей на зупинках - йдеться у повідомленні. 


Кременчук звертатиметься до Полтавської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також керівників Полтавської ОДА із закликом скасувати додаткові обмеження по часу в роботі громадського транспорту Кременчука. Відповідні листи сьогодні направили адресатам. За словами мера, прийнятих раніше обмежень (робота за спеціальними перепустками) цілком достатньо.

Чи достатньо спецперепусток у Кременчуці?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

513
15 квітня 2021 19:27

"Тупой и еще тупее"

У благодетелей-радетелей ручки потеют и ножки сучатся под столом от безнаказанности и упивания своей властью.

 

Довести ситупцию до абсурда, а затем героически ее превозмогать.

 

С мером Черкасс что-то случилось год назад? А нашему только писули наверх писать, перекладывая с себя ответственность.


42 3
107
1
D:
15 квітня 2021 20:38

СТРАНА *** !!! Прежде , чем что-то предпринимать, нужно головой подумать! Эти *** из ОДА всех равняют по своему графику работы! А то, что рядовая медсестра работает до 19.00 -20.00 и ей как-то домой доехать  - это им неважно...На то, что предприятия , которые выпускают хлеб, итд... работают в несколько смен,-  им тоже ***! Как это всё достало!!!


65 1
325
15 квітня 2021 20:42

Сытые чиновники думают, что всем по карману на такси кататься.


39 0
0
15 квітня 2021 21:10

Цитата: Дмитрий

А нашему только писули наверх писать, перекладывая с себя ответственность.

Це "комсомольські" активісти, вони не вміють інакше. Зрештою, якби мером Кременчука було обрано кота Пацифіста, ми не побачили би жодних змін, крім позитивних (котячий корм значно дешевше).  


19 3
208
15 квітня 2021 21:25

Почитайте за теперешнего голову Полтавской ОГА . Бывший *** родом из Харькова, адвокат. На руководящих должностях в ментовском Харьковском вузе. Квартира в Киеве, 4 квартиры в Харькове, Порш Кайен+ Мерседес. Рука-лицо. В 19-м пригодился на место ОГА. Хотите чтобы эти жирные коты миллионеры Синегубов и Малецкий думали за то как *** покращити життя ? 


44 0
0
15 квітня 2021 21:37

Стесняюсь спросить, кто всё-таки из них стал победителем конкурса "***-2021"?

 

Телеграф - а давайте проведём конкурсsmile Не только ж комментаторам "кубки" раздавать. Учредим приз зрительских симпатий и победителю вручим оленьи рога с подарочной надписью... Надо бы определиться с номинантами. Два вот уже сами выдвинулись...


24 0
0
15 квітня 2021 21:58

Слова це добре, але не тоді, коли вони пусті і нічого не варті. Від влади Кременчука ми, представники мікробізнесу, чекаємо дій, які прописані у відповідному указі президента і направлені на підтримку не таких великих учасників виробничого ринку, про які так переймається мер. Конкретне питання: до отих 8000 грн. ФОПам від держави щось буде зверху від бюджету міста? Ви ж прекрасно розумієте просту річ: якщо замовляєш банкет, то будь ласкавий його оплатити. Ми б їх самі заробили, та хтось недограв у стратегії в дитинстві.


22 0
114
16 квітня 2021 08:51

как говорил Кузьма вся ота *** має бути ***** и ***, может они *** тогда начнут думать....


19 0
208
16 квітня 2021 09:13

***

Поправка 6 квартир в Харькове и 1 в Киеве.

В начале добавить https

 

[Посилання на сторонні ресурси заборонені правилами коментування. Адміністрація]


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх