На реконструкцію першого поверху лікарні «Кременчуцька» виділили 6,5 млн гривень (уточнено)

12.02.2024, 14:04 Переглядів: 888 Коментарів: 1

 

На першому поверсі розмістять систему магнітно-резонансного томографа

Зі стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади виділили 6,5 млн грн для лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька». Відповідне рішення затвердили на засіданні виконкому Кременчуцької міської ради.

Ці гроші підуть на реконструкцію частини першого поверху будівлі основного корпусу лікарні для розміщення системи магнітно-резонансного томографа за адресою: вул. Лікаря Парнети, 2.

Раніше ми писали, що міська влада планувала, що апарат магнітно-резонансної томографії з'явиться у місті у 2021 році, тоді ж мала завершитися реконструкція приймального відділення лікарні «Кременчуцька». Проте станом на 2024 рік пройти безкоштовно МРТ за електронним направленням сімейного лікаря кременчужани можуть лише у Полтаві, бо апарат ще не встановили.

Нагадаємо, у травматологічному відділенні лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» зробили капітальний ремонт та закупили нове обладнання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

919
12 лютого 2024 15:44

Це добре, що лікувальні заклади ремонтуються, реконструюються за кошти платників податків Кременчука. Але потім у реконструйовані та відремонтовані приміщення заходять хитропопі підприємці та за бабло тих же платників податків роблять потрібні, а частіше НЕпотрібні дослідження які їм призначають "прикормлені" лікарі. От і виходить, ремонти за рахунок кременчужан для хитропопих медпідприємців які потім стрижуть бабло з тих же кременчужан.


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх