Ситуація з виселенням сім'ї військовослужбовця — яке рішення прийняли у РВА

5.02.2024, 13:32 Переглядів: 1 276

 

Мова йде про ситуацію, яка сталася на території Козельщинської територіальної громади

Нагадаємо, родину військовослужбовця виселяли з будинку. До редакції «Кременчуцького Телеграфа» звернулася дружина військового Алла. Чоловік Алли працював заступником директора комбікормового заводу на підприємстві ТОВ «Відродження» з 2019 року. Саме тоді керівництво підприємство надало сім'ї будинок для проживання.

Чоловік Алли від початку повномасштабного вторгнення пішов на фронт добровольцем. Нещодавно Алла вирішила звільнитися з підприємства за власним бажанням, на що жінці повідомили про виселення з будинку. Станом на 4 лютого, за словами Алли, у будинку родини військовослужбовця відключили світло, опалення та поміняли замки.

Сьогодні у питанні розбиралася комісія за участі представників Кременчуцької РВА, голови Козельщинської громади, представників РТЦК та СП.

У пресслужбі військової адміністрації «Кременчуцькому Телеграфу» повідомили, що вдалося заслухати усі сторони конфлікту. А це власник заводу, який зараз знаходиться за кордоном, та військовослужбовець, якому й надавалося житло. У пресслужбі повідомляють, що справа потребує додаткового вивчення. Нині ж сторони дійшли згоди, що виселяти родину не будуть до кінця опалювального сезону, за умови дотримання правил добросусідства.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх