Міністр освіти і науки вручив кременчуцьким школяркам дипломи про президентську стипендію

21.12.2023, 16:03 Переглядів: 1 024

 

Марія Плахотна та Софія Єрмакова зустрілися з Оксеном Лісовим

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий вручив кременчуцьким школяркам Марії Плахотній та Софії Єрмаковій дипломи про президентську стипендію. Про це повідомляє департамент освіти Кременчука.

Учениця Кременчуцького ліцею № 10 «Лінгвіст» Марія Плахотна минулого року здобула друге місце на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з екології. А учениця 10 класу Кременчуцького ліцею № 4 «Кремінь» Софія Єрмаковій стала переможницею III етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України (секція «Кримськотатарська гуманітаристика»).

Нагадаємо, шестеро кременчуцьких ліцеїстів отримуватимуть стипендії Президента України. Серед них також 11-класники Роман Волочай, Назар Гуз, Богдан Шеметов та випускниця Юлія Попадіна.

Інтерв'ю з кременчужанами, яким призначили президентську стипендію, «ТелеграфЪ» публікував 21 листопада. Його можна прочитати за посиланням.

Раніше ми писали, що Марія Плахотна виграла проєкт, який передбачає навчання із вчителями з Массачусетсу. А Софія Єрмакова отримала окуляри віртуальної реальності за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «КрутеЗНО».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх