У мерії Кременчука передбачили кошти на зростання зарплат бюджетників у 2024 році

7.12.2023, 14:04 Переглядів: 1 176

 

Підвищення стосуватиметься бюджетної сфери, крім співробітників апаратного управління міськвиконкому, й відбудеться у два етапи

Учора, 6 грудня, у мерії представили бюджет на наступний рік. Він поки у процесі обговорення, втім, що про що вже відомо напевно, так це про збільшення тарифікаційного розряду до 20%, розповідає головний фінансист Тетяна Неіленко.

— У бюджеті 2024 року передбачене зростання мінімальної зарплати. Планується зріст з 1 січня 2024 року до 7,1 тисячі гривень, а з 1 квітня до 8 тисяч гривень, — каже Тетяна Неіленко.

Що ж до апаратного управління міськвиконкому, то збільшення зарплати стосується лише обслуговуючого персоналу. Ставки решти працівників, і так перевищують розмір мінімалки, зазначила чиновниця.

Нагадаємо, бюджет на 2024 рік планують з вилученням «військового» податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Раніше міський голова Кременчука заявляв, що запланованого бюджету на 2024 рік вистачить на мінімальну підтримку життєдіяльності громади й переймався, що бюджетники можуть не отримати зарплату за грудень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх