На дитячі садки Кременчука чекає реорганізація

7.12.2023, 12:03 Переглядів: 1 815

Головний освітянин Геннадій Москалик поділився планами економії бюджету

Учора, 6 грудня на бюджетній комісії говорили про наступний фінансовий рік. Чиновники кажуть, планують економити, тож є сфери, на які чекають зміни. Так керівник Департаменту освіти Геннадій Москалик заявив, якщо про закриття шкіл у наступному році не йдеться, то на садочки чекає реорганізація:

— Ми готуємо рішення щодо садочків, можливо, буде так, що з двох садочків у одному районі працюватиме один, який з бомбосховищем та готовий приймати дітей. Самі приміщення залишаться у комунальній власності, нікому передаватися не будуть. Щодо робочих місць, то будемо дивитися, які потреби матимуть садочки та забезпечувати їх спеціалістами, — каже головний освітянин.

Також Генадій Москалик зазначає, щойно покращиться демографічна ситуація чи з'явиться потреба поновити роботу, зможуть це зробити у повному обсязі.

Раніше міський голова Кременчука заявляв, що запланованого бюджету на 2024 рік вистачить на мінімальну підтримку життєдіяльності громади. Це пов’язано з вилученням «військового» податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх