Відкриття ковзанки на центральній площі у Кременчуці перенесли

6.12.2023, 09:34 Переглядів: 1 589

 

Пишуть, що через технічні причини, хоча вчора начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік заявив, що цьогоріч новорічні свята у Кременчуці проходитимуть без ковзанки

Сьогодні, 6 грудня, планувалося відкриття ковзанки на центральній площі Кременчука. Проте на сторінці ковзанки в інстаграмі повідомили, що відкриття переноситься через технічні умови.

 

Нагадаємо, що 5 грудня начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік заявив, що цьогоріч новорічні свята у Кременчуці проходитимуть без ковзанки та ярмарків, бо у районі площі Перемоги немає відповідних укриттів для населення. І це рішення погоджене з начальником Полтавської обласної військової адміністрації Філіпом Проніним.

Проте сам Філіп Пронін у коментарі виданню «Зміст» зазначив, що у цьому році Рада оборони області дозволила розмістити у громадах новорічну ялинку, ярмарок, ковзанку, атракціони, але відповідатиме за безпеку місцева влада. Крім того, встановлювати святкові локації можна лише за гроші меценатів, а не за кошти міського бюджету.

Раніше ми писали, що центр Кременчука прикрашають до Нового року. Біля музею «оселилося» кілька сніговичків, а на головну ялинку монтують гілки.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх