Вартість послуги вивозу сміття для кременчужан не збільшуватимуть до кінця воєнного стану

16.07.2023, 10:04 Переглядів: 1 085

 Нині визначаються з тарифом для Потоківського старостинського округу

До нашої редакції звернулися мешканці Кременчуцької громади із занепокоєнням щодо можливого збільшення тарифу вивозу сміття. Жінка надала копію квитанції з оплати комунальних послуг, у якій зазначено, що Кременчуцьке КАТП 1628 має намір із серпня 2023 року змінити тариф на послуги з поводження з побутовими відходами. Зазначено, що ознайомитися з інформацією можна на сайті комунального підприємства. 

 


Дійсно, ця інформація розміщена на сайті ще 7 липня. Проте мова йде про перегляд тарифів для населених пунктів Потоківського старостинського округу. 

Так, на підставі рішення виконкому Кременчуцької міськради від 15.06.2023 № 1099 КП «Кременчуцьке КАТП 1628» визначено виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території  Кременчука та на території села Потоки, Соснівка, Придніпрянське та Мала Кохнівка. 

«У зв’язку з цим за результатами проведення конкурсу виникла необхідність у зміні тарифів КП «Кременчуцьке КАТП 1628» на послуги з вивезення (перевезення) рідких та твердих побутових відходів та їх захоронення твердих побутових відходів шляхом встановлення (зміни) тарифів», - йдеться в повідомленні. 

У повідомленні КАТП 1628 розписані лише складові майбутнього тарифу, конкретні цифри вартості тарифу не вказані. Очевидно, про це стане відомо пізніше. 

Тож йя інформація стосується лише мешканців Потоківського старостинського округу, а не Кременчука.

Заступник міського голови Кременчука Іван Москалик, що курує сферу житлово-комунального господарства в місті, запевнив «Кременчуцький ТелеграфЪ», що вартість послуги на вивіз сміття для кременчужан не збільшуватимуть до кінця воєнного стану.

Працівникам КАТП знову бракує коштів на зарплату 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх