На каски та бронежилети для комунальників з бюджету Кременчука витратять 533 тисячі гривень

14.07.2023, 16:31 Переглядів: 1 185

 

Каски та бронежилети призначені для збереження життя і здоров’я працівників комунальних підприємств, яких направлять у відрядження до Херсону

Працівників комунальних підприємств, які направляються у відрядження до міста Херсон, забезпечать касками та бронежилетами. Відповідне рішення виконавчого комітету щодо виділення на це коштів, депутати Кременчуцької міської ради затвердили на позачерговій XX сесії, яка відбулася 14 липня.

У ньому йдеться про виділення 533 380 гривень зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади на «придбання касок та бронежилетів для збереження життя і здоров’я працівників комунальних підприємств, які направляються у відрядження до міста Херсон».

Ці кошти виділяються за зверненням адміністративно-господарчого відділу міськвиконкому.

Нагадаємо, 9 червня, на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 125 400 гривень на придбання матеріально-технічних засобів для забезпечення навчального процесу із загальновійськової підготовки для чиновників та працівників комунальних підприємств міста.

А 16 червня депутати затвердили рішення виконавчого комітету про виділення зі Стабілізаційного фонду 311 тисяч гривень на обладнання для створення навчальних класів з загальновійськової підготовки чиновників та комунальників.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх