У Кременчуці презентували та погасили конверти з Тетяною Булат і Володимиром Шевченком

6.06.2023, 19:28 Переглядів: 1 148

 

Кременчуцькі філателісти продовжують серію «Видатні особистості Кременчука»

Сьогодні, 6 червня, у Кременчуці презентували та погасили поштові конверти, на яких зображені двоє талановитих кременчужан.

На конвертах, які до Дня журналіста випустило Кременчуцьке товариство філателістів, розміщені світлини письменниці, поетки та членкині Спілки журналістів Кременчуччини НСЖУ Тетяна Булат і письменника, журналіста, краєзнавця, історика, науковця, фольклориста й казкаря Володимира Шевченка.

— Ми робимо серію «Видатні особистості Кременчука», і сьогодні в День журналіста презентуємо два конверти з Володимиром Шевченком і Тетяною Булат. У цей святковий день проведемо погашення. Вирішили роботи таку серію, бо люди приходять й уходять, а конверти залишаються. Ми зробили вже людей 15, — розповів голова Кременчуцького товариства Філателістів і Кременчуцького відділення Асоціації філателістів України Володимир Скляр.

 

Традиційно на конверти клеїли марки з гербом Кременчука та гасили спеціальним штемпелем з перевідною датою «Кременчук-місто легенд. Пливе щука з Кременчука», відправляли рекомендованими й простими листами, забирали собі у колекції.

 

Раніше ми писали, що до 30-річчя Кременчуцького міського товариства інвалідів місцеві філателісти випустили поштовий конверт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх