На генератори для укриття виконкому Кременчука виділили ще 3 млн гривень

15.01.2023, 18:03 Переглядів: 1 680 Коментарів: 1

 

Кошти знайшли у стабілізаційному фонді громади

Зі стабілізаційного фонду Кременчуцької громади виділили 3,07 млн гривень на придбання генераторів для укриттів приміщень виконавчого комітету міськради. Відповідне рішення виконкому 13 січня затвердили депутати Кременчуцької міськради на сесії.

Нагадаємо, це далеко не перше виділення коштів на генератори для виконкому. Наприкінці грудня в укриття виконкому Кременчука вже закуповували 26 генераторів на 2,5 млн гривень. Також майже 2 млн гривень виділяли на генератори для структурних підрозділів.

Водночас для усіх співвласників будинків Кременчука в бюджеті знайшли лише 2 млн гривень. Як раніше повідомляв «Кременчуцький ТелеграфЪ», наприкінці листопада 2022 року у Кременчуці затвердили рішення про відшкодування 50% (але не більше 30 тис. гривень) вартості закупівлі електрогенераторів для співвласників багатоповерхових будинків. У бюджеті на ці цілі передбачили 2 млн гривень. Коштів вистачить на покриття потреб у закупівлі близько 66 генераторів — на більш ніж 1100 будинків у місті.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 177
16 січня 2023 10:21

Челяди трудно адекватно оценивать потребности господ. Когда вы уже это поймёте? Это вам, простым смертным, генератор освещение даёт, и радостно. А у господ потребности совсем другие. В укрытие должна быть хорошая сауна. Холодильное оборудование для провианта. Профессиональное кофейное оборудование с баром. Хороший интернет через Старлинк с серверами. Полноценный кинотеатр с эффектом присутствия. Массажное электрокресло. Тут на генерацию электричества пятью миллионами не отделаться. Думайте прежде чем высказывать возмущение !


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх