Кременчуцьких пенсіонерів та робітників соціальної сфери закликають щепитися від COVID-19

7.04.2021, 10:32 Переглядів: 2 247 Коментарів: 2

 

За показниками вакцинації від COVID-19 Полтавщина посідає 6 місце в Україні

Кременчуцьких пенсіонерів віком 80+ та співробітників соціальної сфери закликають вакцинуватися від коронавірусу. Саме ці верстви населення щеплять на ІІ етапі імунізації. Заступниця директора департаменту охорони здоров’я Людмила Пономаренко звернулася до літніх громадян нашого міста та їхніх родичів та наголосила, що на щеплення можна записатися, зателефонувавши сімейним лікарям та через форму департаменту охорони здоров'я.


- Також ми звертаємося до працівників соціальної сфери і просимо відповідально віднестися до даної процедури – звернутися до своїх сімейних лікарів або до роботодавців і отримати дозу щеплення проти COVID-19, – каже медик.


Станом на 5 квітня першу дозу вакцини Covishield отримали 2394 жителі Кременчука, серед яких 1228 медиків. Загалом за показниками вакцинації від COVID-19 Полтавщина посідає 6 місце в Україні.


У Кременчуці працює три стаціонарні пункти для вакцинації – на базі центрів ПМСД №1, 2, 3, а також діють дві виїздні бригади. Медики працюють навіть у суботу та неділю, по черзі беручи вихідні.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
7 квітня 2021 17:05

Наш народ на "генную терапию", а не просто индийскую вакцину, которая находится все еще в стадии "испытаний", не так просто загонишь. Ведь неизвестно, какие побочные проявятся через год и позже, если не сразу, когда насильно заставляют организм распознать и развить иммунный ответ на спайковый белок, чтобы помочь остановить проникновение вируса SARS-CoV-2 в клетки человека.screaminnocent


6 1
4 371
1
8 квітня 2021 06:42

А что первый этап закончили? Всех медиков привили?это полный провал писюнкового боазня и его команды фотографов....


4 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх