Земельна комісія більшістю не підтримує виділення 18 млн грн на піар мерії Кременчука

9.12.2019, 14:32 Переглядів: 3 153 Коментарів: 9

 

За пропозицію зняти з розгляду питання про збільшення фінансування КТРК проголосувало 4 із 6 членів земельної комісіі

Ще два депутати Кременчуцької міськради, Олександр Роженко та Костянтин Терещенко, висловилися за зняття з розгляду питання про збільшення фінансування комунальній Кременчуцькій телерадіокомпанії (КТРК) до 18 млн грн. Нагадаємо, 9,36 млн грн призначено на так звану безкоштовну газету. Також за зняття з розгляду проголосували депутати, які й раніше висловлювалися проти, Оксана Піддубна та Сергій Костромінов. Голова земельної комісії Руслан Ульянов та депутат Микола Бокован утрималися. При цьому Микола Бокован відстоював нову газету.


Громадські активісти ГО Європейський клуб нагадали депутатам про політику роздержавлення друкованих ЗМІ, а також вказали, що Програма підтримки інформаційної діяльності та не містить жодних індикаторів, за якими можна виміряти її ефективність.


Крім того, фінансування Програми нічим не обгрунтовано. На комісію кликали директора КТРК Сергія Перепелятника, та він не прийшов. Керівник прес-служби Юлія Перепелятника пояснила, що він у відрядженні. Не прийшов на комісію ні жоден з двох заступників директора КТРК, ні головбух. Запрошення депутатів вони проігнорували

По темі:



Теги: комиссия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

294
9 грудня 2019 20:51

Питання резонансне, тому хай воно йде на сесію, де публічно буде обговорене, мер висловить свою позицію для громадськості, і там будемо визначатись


0 16
0
9 грудня 2019 21:31

Цитата: ulyanov
Питання резонансне,

а что тут резонансного, Руслан Анатольевич? Говорите прямо, за счет кременчужан планировалась агитация за гранатово-фиолетовую шайку команду, которая ой как не хочет слазить со схем. Понимая, что просто так ничего не выгорит и в городе уже большой резонанс, вы как истинный приспособленец на всякий случай воздержались на голосовании, то есть ни вашим, ни нашим. Лучше присоветуйте вашим кормильцам какую-то другую законную схему добычи бабла для агитации. Главное, чтоб вы потом написали свою коронную фразу: "все в рамках діючого законодавтсва"


18 1
294
9 грудня 2019 22:37

Цитата: pamukkale
за счет кременчужан планировалась агитация

Я трошки розбираюсь в маніпулюванні інформацією, і якщо ви думаєте, що з місцевих ЗМІ черпаєте чисту інформаційну воду, то ви глибоко помиляєтесь. Широким фронтом відбувається регулярне викривлення реальності на користь тих чи інших політиків або просто для нищення репутації діючої влади з тим, щоби потім на виборах на "розчищене" за допомогою викривлень місце могли зайти "темні конячки".

 

А за рахунок кременчужан багато чого відбувається: автобуси та тролейбуси бюджетом закуповують для перевезення пасажирів, в той час як існують на ринку приватні перевізники. Ніхто не кричав при цьому про бюджетні витрати. Але гвалт піднявся тоді, коли місцеві ЗМІ побачили загрозу втратити рекламні бюджети та аудиторію.

 

Інформація про діяльність муніципалітету не є привілеєм приватних ЗМІ і може подаватись і комунальним підприємством, тим більше, якщо вона буде не викривлена, як це люблять робити деякі наші ЗМІ.

 

Бюджет та засоби такого інформування можуть обговорюватись, але воно вже назріло

 


1 10
129
9 грудня 2019 23:30

Цитата: ulyanov
Бюджет та засоби такого інформування можуть обговорюватись, але воно вже назріло

 

Звісно ж питання назріло – наступного року місцеві вибори й вашій команді треба вигравати. А треба було починати раніше! Ще тоді, коли рівень комунікації (принаймні із Телеграфом) був зведенеий до позначки близько 0. Ще тоді, коли мер відмовився відповідати на питання журналістів Телеграфа щодо результатів першої річниці на посаді, а потім і другої, і третьої. Ще тоді, коли керівники підрозділів почали визнавати, що їм заборонили спілкуватися із журналістами. 

 

А тепер ті люди, які провалили комунікацію зі ЗМІ, намагаються виправити ситуацію бюджетними мільйонами. Не забудьте поклопотати їм премію. Заслужили.


10 0
294
9 грудня 2019 23:59

Цитата: solod
мер відмовився відповідати на питання журналістів Телеграфа

Я особисто не поділяю такої тактики поведінки, але, якщо він так робить, то, мабуть, має для цього якісь причини.

 

Мої інтервю або коментарі журналістам "Телеграфу" завжди публікувались коректно, навіть попередньо погоджувались тексти,тому  у мене особисто будь-яких питань до цієї ділянки роботи "Телеграфу" немає.

 

Цитата: solod
місцеві вибори й вашій команді треба вигравати

Ви не можете заперечити того, що цій команді є багато чого показати виборцям в якості реальних справ: починаючи від міського саду, амбулаторії та школи- садку в 278 кварталі, закінчуючи дорогами, тротуарами, освітленням, озелененням та благоустроєм міста. Я особисто не можу зрозуміти лише тяганини з музеєм, вважаю цю ділянку роботи ганебно проваленою та такою, що повинна бути зроблена за будь-що

 


4 6
0
10 грудня 2019 07:53

Цитата: ulyanov

Ви не можете заперечити того, що цій команді є багато чого показати виборцям в якості реальних справ

 

Раз уж вы даете комментарии о проделанной работе поделитесь тогда и вашим мнением  касательно строительства многоэтажного дома в припарковой зоне около отеля Кремень. Также интересно почему нет никаких движений в сторону застройки береговой линии реки сухой кагамлык.


9 0
294
11 грудня 2019 11:21

Цитата: Dmytro
касательно строительства многоэтажного дома в припарковой зоне около отеля Кремень.

Що саме вас цікавить? 

Земельна ділянка під будівництво на тому місці була виділена ще років 10 тому, забудовник отримав дозвіл на будівництво, після того оренда продовжувалась, зараз забудовник почав роботи.

 


2 4
1 179
11 грудня 2019 14:13

Цитата: ulyanov
. Що саме вас цікавить?

А то, шо саме на тому місці була пам'ятка шо саме на тому місці історично знаходилася церква. Але ж коли питали, чому пану меру припікло ставити церкву не в тому місці, біля Кремня, а саме посередині площі, у відповідь чули лише незрозуміле мичання. От тепер все зрозуміло, чому так. По традиції, зараз від вас буде чергова пісня про "папєрєдніков". І ви знову почнете вдавати здивування чому вас всіх (мера із його молодою та спритною командою, та й можновладців по суті) так ненавидять. 

От шо було в голові у одних ****сів, які втюхують ці новострої, та у інших (разом з виконкомом та радою), які дали на це дозвіл? Це знищення площі та паркової зони! Всі розуміють шо біля домівки має бути інфраструктура: місце для стоянки авто, дитячий майданчик, смітник. Мало того, шось мені підказує шо усю придомову територію обнесуть парканом, аби чєлядь не сувала подвір'ям. Рано чи пізно на балконах цієї новобудови будуть майорити чиїсь труси. То нехай вони будуть саме тим стягом, з яким усі мешканці Кременчука будуть асоціювати місцеву владу. Всю без виключення. І нинішню, і папередників...Всі продажні шльондри! Із трусами на палиці, впєрдє!


6 1
0
11 грудня 2019 15:24

Цитата: ulyanov

Цитата: Dmytro
касательно строительства многоэтажного дома в припарковой зоне около отеля Кремень.

Що саме вас цікавить? 

Земельна ділянка під будівництво на тому місці була виділена ще років 10 тому, забудовник отримав дозвіл на будівництво, після того оренда продовжувалась, зараз забудовник почав роботи.

 

 

Читайте комментарий от evil. Там все написано касательно первой части моего вопроса к вам.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх