Кременчужанин Іван Сорокін на «Новому каналі» показав, як працюють кур'єри у службах доставки

24.04.2018, 11:03 Переглядів: 5 637

 

Хлопець показав, як звичайні кур'єри можуть стати наводчиками для крадіїв

Цього понеділка, 23 квітня о 21:00 та о 22:15 в ефірі «Нового каналу», у черговому випуску «Таємного агента» показали розслідування кременчужанина Івана Сорокіна, який спільно з колегами працював Агентом в службах доставки. Іван Сорокін працює в шоу адміністратором, але цього разу йому довелося стати агентом, щоб влаштуватися кур'єром у столичну службу доставки піццу.


Івану довелося працювати з дивним чоловічим колективом, які працюють і спілкуються «по понятиям». За час роботи кур'єром Іван зрозумів, що люди досить гостинно, привітно і безпечно ставляться до кур'єрів: конс'єржі впускають у будинок, а замовники - у квартиру.


- У служби доставки є всі ваші дані, - говорить Ваня. - При цьому, усі довірливо впускали мене у квартиру і часто лишали самого, поки йшли за грошима аби розрахуватися. Я мав час, щоб зробити будь-що. І я подумав, що кур'єри легко можуть бути наводчиками.


Увесь випуск і пост-шоу можна подивитись ТУТ.


Нагадаємо, що 2 квітня в ефірі «Таємного агента» уже «засвітився» кременчужанин - голова вільної профспілки залізничників Сергій Москалець.


(Якщо відео недоступне - перезавантажте сторінку)


Довідково:

Кожен випуск програми «Таємний агент» – це окреме розслідування, яке показує глядачам секрети залізниці, салонів краси, шкіл, дитячих садків, закладів харчування та багато інших цікавих тем. Проект показує всю внутрішню сторону підприємства, адже журналісти проекту влаштуються на роботу в перераховані вище місця і з’ясовують, як же йдуть справи в тій чи іншій сфері. Агенти проекту дізнаються, чи справді так погано чи так добре йдуть справи у кожної досліджуваної галузі, а також з’ясують, чи потрібні якісь кардинальні заходи для вирішення проблеми.


Автор: Руслана Горгола Відео: Новый канал Джерело відео: agent.novy.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх