Як приготувати корисний хліб без борошна та глютену

20.06.2025, 21:01 Переглядів: 623 Коментарів: 1

Рецепт від газети «Для дому і сім'ї»

Складові:

  • 220-240 г квасоля консервована без цукру (1 банка) або відварена квасоля
  • 2 яйця
  • 25 г олія
  • 4 г розпушувач
  • 20 г насіння (чіа, гарбуз, кунжут, соняшник) за бажанням
  • сіль за смаком (можна й інші спеції).

Приготування:

  1. Всі інгредієнти збити, залити у форму змащену олією
  2. Зверху прикрасити насінням та кунжутом, і запекти 30 хв у розігрітій духовці при 180° або в мікрохвильовій печі 3-4 хвилини. 
  3. Перевіряйте на готовність зубочисткою.
  4. Хліб виходить ніжний, дуже смачний, багатий на білок і клітковину! Ідеально для тих хто на правильному харчуванні і хоче схуднути.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 591
20 червня 2025 22:38

Шось тут не те... 30 хвилин в духовці при 180 градусах, або 3 - 4 хвилини в мікроволновці... За 3 - 4 хвилини навіть при 750 Вт потужності ця масса може тільки прогрітись і то не до кипіння smirk


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх